Çözüm ortaklığında son nokta !...

Çözüm ortaklığında son nokta !...

5 Katlı yapının yıkımında problemi Gülmüş hafriyat çözdü.




Bandırma Manşet                                             haber Merkezi

Çözüm ortaklığında son noktayı Gülmüş Hafriyat koydu.
Çalışma hayatında karşılaşılan sonunların üstesinden gelme noktasında verilen çaba çoğu zaman fiyasko ile noktalanırken, Olumlu örneklerden birisi Bandırma`da bir yapının yıkılmasında görüldü ve takdirle karşılandı.

Güney Marmara`nın inşaat ,Hafriyat ve Nakliyat sektöründe altarnetifsiz ismi Gülmüş hafriyat Bandırma`da gerçekleştirdiği 5 katlı yapının yıkım işi ile görenleri hem hayrete düşürdü, Hemde parmak ısırttı.

5 katlı yapının yıkılması konusunda patlayıcı veya başka bir şeyin kullanılması çevresel olumsuzluklardan dolayı mümkün değildi.

Çözüm ortağı olarak Gülmüş Hafriyat ile yapılan koordinasyon`da, en Sağlıklı, Tehlikesiz ve maliyet açısından ucuz yıkım tekniği bulundu.

Yaklaşık 5 ton agırlığındaki devasa Loder Vinç yardımı ile yapının 5.katına çıkartılarak problem çözümlendi.

Binanın 5.katından aşağıya doğru hem yıkımı gerçekleştirip hemde kendisini indiren Loder`in tecrübeli operatörü yıkımı izleyen vatandaşlardan hem not hemde ``Aferin`` aldı.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Gülmüş Hafriyat genel koordinatörü Murat Gülmüş, Yapısal yoğunluktaki yerleşim alanlarında yaşanan butür çözümsüzlüklerde, değişik yöntem ve metodlarla sonrunun giderilmesini sağladıklarını vurgulayarak
Özellikle mesleki karıyer ve tecrübenin bu noktada öne çıktığına dikkati çekti.
Gülmüş ; Kurumsal yapıdan öte, Tecrübe ve teknik ekipmanların yanı sıra, Bu alanda kariyet sağlamış Operatörlerin konumu önem arzeder.`` diyerek Bölge`nin İnşaat ve hafriyat alanındaki altarnetifsiz markasını olmanın farklılığı ile övündü.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı