Çözüme odaklı güç birliğine doğru

Çözüme odaklı güç birliğine doğru

Kanaat önderlerinin buluştuğu Bansiad´ta Bandırma´nın Kent vizyonunu arttıracak somut projeler ele alındı.

Bir önceki toplantıyı Esnaf Odaları ev sahipliğinde Sanayi sitesi düğün salonunda gerçekleştiren ilçe protokolü önderliğindeki Sivil Toplum Kuruluşları (STK)dan oluşan kanaat önderleri akşam Bansiad´ın konuğu olarak Eken Prestij otelde bir araya geldi.

Bansiad Başkanı Şehir Plancısı ve bir önceki Belediye Meclisinde İmar Komisyonu Başkanlığını üstlenen Yalçın Cömert toplantıyı bir önceki toplantı gündeminde alınan kararları okuyarak başladı.

Yalçın Cömert, Bandırma´nın vizyonunu arttıracak programların başında Deniz kirliliği, 1/100.000, 1/5000 ve 1/1000 lik planların hazırlanarak Bandırma´nın Üniversite şehri olarak kent merkezindeki sıkışıklığının giderilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Toplantıda konuşan Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar kente atananı henüs 9 ay gibi kısa bir süre olmasına karşın tekli eğitimde geçilmesinde önemli aşama kaydedildiğini söyledi.

Toplantıda söz alan Belediye Başakanı Dursun Mirza Bandırma´nın tüm beklentilerinin çözümü il olmakla mümkün olduğunu vurguluyarak yaşanan yetki kargaşasına rağmen sorunların üstesinden gelmek adına çalıştıklarını söyledi.

Toplantıda söz alan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırmaspor´un bu şehrin markası olduğunu başarı noktasında ise herkesin manevi destek olması gerektiğini söyledi. Toplantı daha sonra Devlet Hastanesi Baş Hekimi, Rektör ve STK başkanlarının konuşmaları ile devam etti.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı