Cuğra ve Narlı imara açılıyor

Cuğra ve Narlı imara açılıyor

Erdek`te Kastri`den sonra Çuğra ve Narlı Köyü`nde imar çalışmalarına başlanılacak







Erdek Çuğra Bölgesi ile Narlı Köyüne imar geliyor


Kastri Bölgesi imar sorununun belediye meclisinin Eylül ayı toplantısında oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından, şimdi sıradaki çalışmaların Erdek-Çuğra Bölgesi ile Narlı Köyü`nde imar çalışmalarına başlamak olduğu öğrenildi.

Erdek-Kastri Bölgesinde imar revizyon çalışmalarına başlanmasının ardından Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Çuğra Bölgesi ile Narlı Köyü`nün imar çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Erdek Belediyesi İmar Müdürlüğü Personeli ve Şehir Plancısı Harun Algül ile bir araya gelen Belediye Başkanı Aysan, Çuğra ve Narlı Köyü planları üzerinde inceleme yapıldığını bildirdi.

Aysan, şimdi sırada Çuğra Bölgesi ve Narlı Köyü`nün imar sorununun çözümüne gelindiğini dile getirip, "Bu bölgelerin imar çalışmalarını ele aldık. Çuğra Mevkii`nde Otel ve Moteller bölgesinde 18. madde uygulaması tamamlanmamış olan alanda mevcut yapılaşmalar da dikkate alınarak onaylı İmar planlarında plan tadilatı yapılması gereken kısımlarda plan değişiklikleri yapılacak ve hemen akabinde 18. madde uygulama çalışmalarına başlayacağız. Narlı Köyü`nde ise İmar Planlarına ve 18. madde uygulamasına altlık teşkil edecek olan Narlı köyü Halihazır Harita Revizyonu 2010 yılında belediyemizce yaptırılmış ve onaylanmıştır. Mevcut yapılaşmalar dikkate alınarak onaylı imar planlarında imar plan revizyonu gerektiren kısımlarda plan değişiklikleri yapılacak ve hemen akabinde 18. madde uygulama çalışmaları başlanacaktır. Umarım kısa sürede sonuca ulaşırız " dedi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli