CUMHURBAŞKANI GÜL, ATO YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEDİ.

CUMHURBAŞKANI GÜL, ATO YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEDİ.

CUMHURBAŞKANI GÜL: ANKARA, İSTANBUL'UN ARDINDAN EN ÖNEMLİ TİCARİ MERKEZDİR. BU NEDENLE ATO ÜYELERİNİN TÜRKİYE'Yİ ETKİLEYECEK TİCARET HACMİ VAR. SİZ İYİ OLURSANIZ TÜRKİYE İYİ OLUR”

-CUMHURBAŞKANI GÜL: “ANKARA, İSTANBUL’UN ARDINDAN EN ÖNEMLİ TİCARİ MERKEZDİR. BU NEDENLE ATO ÜYELERİNİN TÜRKİYE’Yİ ETKİLEYECEK TİCARET HACMİ VAR. SİZ İYİ OLURSANIZ TÜRKİYE İYİ OLUR”

 -CUMHURBAŞKANI GÜL SARAÇOĞLU MAHALLESİ İÇİN: “ÖDÜL KAZANACAK PROJE YAPIN”

 6 AĞUSTOS 2013-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci başkanlığında yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve ATO Meclis Başkanı Nuri Gürgür ile  beraberindeki ATO Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti. Kabulde konuşan Gül, ATO’nunTürkiye’nin en eski ticaret odası olduğunu, Ankara’nın ise İstanbul’dan sonra en önemli ticari merkezi olduğunu belirterek, “ATO üyelerinin sadece Ankara’yı değil Türkiye’yi etkileyecek ticaret hacmi var. Siz iyi olursanız Türkiye iyi olur” dedi.

 Konuşmasında Türkiye’nin son yıllardaki ekonomik ve siyasi istikrarına değinen Gül, ATO Başkanı Bezci’den Ankara’ya yönelik projeleri hakkında bilgi aldı. Bezci’nin Saraçoğlu Mahallesi’nin restorasyonuna ilişkin proje hazırlayacaklarını belirtmesi üzerine Cumhurbaşkanı Gül, Saraçoğlu Mahallesi için yol gösterdi. Gül, “Burası Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk toplu konut alanıdır. Bu bölge Roma’nın merkezi, Prag’ın merkezi gibi yapılabilir” dedi.

 Saraçoğlu Projesi hazırlanırken ilgili her alanda uzmanlarla işbirliği yapılması tavsiyesinde de bulunan Gül, “Çöplükten kültür merkezine dönüştürecek bir proje hazırlayacağınızı topluma anlatın. Bu bölge için ödül kazanacak bir proje yapın” diye konuştu.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli