?Cumhurbaşkanımıza en güzel hediyeyi Balıkesir verecek?

?Cumhurbaşkanımıza en güzel  hediyeyi Balıkesir verecek?

İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, ?Balıkesirliler ve tüm AK Parti Teşkilatları, 24 Haziran´da Cumhurbaşkanımıza en güzel hediyeyi vermek için hazır? dedi.

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni ve kokteyl düzenledi. İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, ?Balıkesirliler ve tüm AK Parti Teşkilatları, 24 Haziran´da Cumhurbaşkanımıza en güzel hediyeyi vermek için hazır? dedi.

/resimler/2018-6/15/2011345372149.jpg

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı Ramazan Bayramı´nın ilk günü il binası önünde bayramlaşma töreni ve kokteyl düzenledi. Teşkilatın ana kademelerinin tamamının katılımıyla birlik beraberlik anlamında gövde gösterisine dönüştü. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, mahalle muhtarları, sivil toplum örgüt temsilcilerinin de büyük ilgi gösterdiği törende misafirleriyle tek tek ilgilendi. Tören katılanlara seslenen Demiraslan, 24 Haziran seçimleri öncesinde iddialı konuştu.

/resimler/2018-6/15/2011548966246.jpg

?Balıkesirliler son kurşunu 24 Haziran´da atacak?

Türkiye´ye gezi kışkırtması, 17-25 Aralık operasyonu, 15 Temmuz darbe girişimi ve terör saldırılarıyla diz çöktüremeyenlerin farklı arayışlar içinde olduğuna vurgu yapan Demiraslan, ?Bu kez başrolünde doların olduğu bir saldırı gerçekleştiriyorlar. Dolarla oynayıp, vatandaşın canını yakarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenlerin çabaları yine sonuçsuz kalacak. Vatan ve onurunu korumak için Ayvalık´ta ilk kurşunu atarak milli mücadeleyi başlatan Balıkesirliler, bugün ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere son kurşunu 24 Haziran´da sandıkta atacaktır.? dedi.

/resimler/2018-6/15/2012137247928.jpg

?Çabalarımız hayırla sonuçlanacak?

Ramazan ayı boyunca seçim çalışmalarını büyük bir özveriyle yürüten teşkilatından helallik isteyen Demiraslan, ?Broşür dağıtan kardeşim, şoför arkadaşlarımız, bize güç katan kadınlarımız, kutlu yürüyüşümüzde bizi yalnız bırakmayan dava arkadaşlarım başarıya giden yoldaki gizli kahramanlarımız. 24 Haziran´da bu emeğimizin, gayretimizin, çabamızın hayırla sonuçlanacağına yürekten inanıyorum.? Diye konuştu.

Bayramlaşma törenine Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Ali Aydınlıoğlu, Kasım Bostan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, eski milletvekilleri İsmail Özgün, Ali Osman Sali ve 9 Milletvekili adayı katıldı.

/resimler/2018-6/15/2012477873431.jpg

Milletin iradesine her dönemde sahip çıkan Değerli Balıkesirliler,

Seçim yaklaştıkça görüyoruz ki, 

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayram programı coşkulu bir ortamda gerçekleşti.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı tarafından parti binası önünde bayramlaşma programı düzenledi. Atalar caddesini hınca hınç dolduran vatandaşlar partilerle bayramlaştı. AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan bayramlaşmaya gelen vatandaşlarla birebir ilgilenerek kahve ve şeker ikramında bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan Demiraslan, bayramların önemine değinerek, "Bayramlar bizleri birbirimize yaklaştıran en önemli günlerdir. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemiz gereken günlerdeyiz. Vatandaşlarımızın huzur içinde yaşaması için görev yapan emniyet güçlerimiz başta olmak üzere, tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı önünde gerçekleşen bayramlaşma programına AK Partili Milletvekilleri, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli