Cumhuriyet akranlarına vefa ziyareti.

Cumhuriyet akranlarına vefa ziyareti.

Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt Cumhuriyetin 100. yılında 100 yaşına ulaşan Cumhuriyet ile akran vatandaşlara “Vefa “ ziyaretinde bulundu.

Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt Cumhuriyetin 100. yılında 100 yaşına ulaşan Cumhuriyet ile akran vatandaşlara  “Vefa “ ziyaretinde bulundu.

Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt ve eşi Neslihan Yurt ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Turna, Gönen Hacı Şükriye İpek Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Çakmak eşi, Kaymakamlık personeli Ayşe Çakmak ve Kurtuluş Mahalle Muhtarı Nuri Erol ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 yaşına ulaşan vatandaşlara vefa ziyareti gerçekleştirdi. 

Bu kapsamda, Fatma Varlıbaş ve Hidayet Ertural’ı ikametlerinde ziyaret eden Kaymakam Yurt, Cumhuriyetle yaşıt olan teyzelerimizin sağlık durumları hakkında bilgi aldı. 

Fatma ve Hidayet Teyze ile aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken İlçe Kaymakamı Yurt,  “Koca çınarlarımıza Allah’tan sağlık ve sıhhat diliyorum” ifadelerini kullandı. Ahmet Kamil Ilgazlı-Gönen



Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet akranlarına ziyareti.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı