Cumhuriyet balosu için hazırlıklar tamam

Cumhuriyet balosu için hazırlıklar tamam

Kutlamalar Bandırma'da GRAND ASTA HOTEL'DE, Erdek'te POLEM'de

29 Ekim 1923'den günümüze uzanan arterde bir süre iktidaya uğrasa'da geleneksel Cumhuriyet Balosu etkinlikleri kendi özgü zengin program içeriğiyle yeniden kutlanmaya başladı.

29 Ekim Cumhuriyet'in kuruluşunun 99. yılı BALO su buyıl iki güzide kurum Bandırma Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği (ÇYDD) tarafından düzenleniyor.

28 Ekim Cuma gecesi saat 19.30 da Grand Asya otel balo salonundaki ADD & ÇYDD ortak programı Tenor Aykut Yılmaz sahnesi ile Cumhuriyet sevinci birlik ve beraberlik duyguları içinde kutlanacak.

ADD Bandırma Şube Başkanı Zeynep Yeşiltaş Cumhuriyet Balosu programına ilişkin açıklamasından "Bu yıl 99. yılını kutlayacağımız Cumhuriyet balosu için içeriği zengin, Cumhuriyetimize yakışan bir program hazırladık, ADD & ÇYDD olarak ayni amaç doğrultusunda bir arada olacağımız gecenin tüm hasılatı, öğrenci burslarımız için kullanılacak. 350 tl lik Balo biletlerimizin temini için ADD ve ÇYDD'ne bir telefon etmeniz kafidir." dedi.

ERDEK'te CUMHURİYET BALOSU 27 EKİM'DE 

Yurdun dört bir köşesinde düzenlenen etkinliklerle unutulmaz balo programları ile gerçekleştirilecek coşkulu kutlamaların Erdek Cumhuriyet Balosu 27 Ekim Perşembe günü saat 19.30 da POLEM Hotel'de gerçekleşecek.

CHP Erdek ilçe Başkanı Hale Tuna, Unutulmaz gece için katılım sağlamak isteyen  dostlarının kendisi ile temas kurmasını isterken, "Zengin içerikli, Erdek Cumhuriyet Balosuna tüm dostlarımızı bekliyoruz." dedi.



Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet balosu hazırlıklar tamam
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı