Cumhuriyet ilkokulunda ödül töreni

Cumhuriyet ilkokulunda ödül töreni

Cumhuriyet ilkokulunda kaybedeni olmayan, dostluğun kazandığı zekâ oyunları yarışması ödül töreni.

Cumhuriyet ilkokulunda kaybedeni olmayan, dostluğun kazandığı zekâ oyunları yarışması ödül töreni.

Cumhuriyet İlkokulu ev sahipliğinde BİGEP kapsamında ilçe geneli ilkokullar arası akıl ve zekâ oyunları yarışmasının 2.si düzenlendi. 

Başarıyı izleme ve geliştirme projesi (BİGEP) ile Balıkesir ilinde akademik başarının artırılması ve desteklenmesi hedeflenmekte olan proje kapsamında Cumhuriyet ilkokulu ev sahipliğinde gerçekleşen ödül töreninde konuşan Cumhuriyet ilkokulu müdürü Mustafa AKGÜL: ’’Okulumuz olarak Bigep projesinin genel amaçları doğrultusunda akademik alan çalışması olarak ders faaliyetleri kapsamında öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirmelerine, kendilerine güven duyabilmelerine, sosyal ilişkilerde anlayışlı ve saygılı olabilmelerine, bilimsel düşünce ve inceleme alışkanlığı kazanabilmelerine imkân sağlamak ayrıca okullar arası sinerji oluşturmak amacıyla akıl ve zeka oyunları yarışmasını düzenledik’’ dedi.

Yarışmanın ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burak ATA, yarışmaya katılım sağlayan okulların okul müdürleri, danışman öğretmenler ve veliler katıldılar. 

Yarışmamın düzenlenmesini sağlayan hakemlerin teşekkür belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu ASLAN, dereceye giren okullarımızın öğrencilerine ödüllerini İlçe Şube Müdürü Burak ATA ile okul müdürleri takdim ettiler. 

Ayrıca Cumhuriyet İlkokulu okul müdürü Mustafa AKGÜL katılım sağlayan okulların müdürleri ile danışman öğretmenlerine katılım belgesi verdi.

Yarışmaya katılan ilkokullar

1-Cumhuriyet İlkokulu 2-Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlkokulu 3-Hasan Atlı İlkokulu 4-Şehit Süleymanbey İlkokulu 5-Edincik 18 Eylül İlkokulu 6-Edincik İlkokulu 7-Özel Bandırma Koleji İlkokulu 8-Hürriyet İlkokulu  9-100.Yıl İlkokulu 10-Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlkokulu 11-Ali Fahri İşeri İlkokulu 12-Özel İstek Bandırma İlkokulu 13-Özel Bahçeşehir Koleji İlkokulu 14-Marmara İlkokulu

1. Sınıflar arası “Hedef 5” oyunu kategorisinde dereceye giren okullar

1-Şehit Süleymanbey İlkokulu

2-Özel Bandırma Koleji İlkokulu

3-Ali Fahri İşeri İlkokulu

2.Sınıflar arası “Pratik Bardaklar” oyunu kategorisinde dereceye giren okullar

1-Cumhuriyet İlkokulu

2-Şehit Süleymanbey İlkokulu

3-100. Yıl İlkokulu

3. Sınıflar arası “Q-bitz” oyunu kategorisinde dereceye giren okullar

1-Hürriyet İlkokulu

2-Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlkokulu

3-Şehit Pilot Üsteğmen Cemil Kaya İlkokulu

4.Sınıflar arası “Mangala” oyunu kategorisinde dereceye giren okullar

1-Ali Fahri İşeri İlkokulu

 2-Edincik İlkokulu

 3-Şehit Süleymanbey İlkokulu



Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet ilkokulunda töreni
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı