Cumhuriyet Kadınları Balıkesir Şubesi Olağan Kurultayı gerçekleşti.

Cumhuriyet Kadınları Balıkesir Şubesi Olağan Kurultayı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Eliz Ece Albayrak, "Hep birlikte Yükselen Türkiye için omuz omuza çalışacağız."

         Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Eliz Ece Albayrak açıklamasında;

         "Derneğimiz, kurulduğu günden bu yana kadının gerçek sorunlarına odaklanmıştır. Uyuşturucuya Karşı Annelerin sesi olan, Teröre Karşı Diyarbakır Annelerine destek olan, Üreten Kadının sorunlarına çözüm bulan, şiddet gören kadının yanında olan, LGBT dayatmasına karşı ailelerin sesi olan derneğimizi daha yükseklere taşımak için çalışacağız. 

          Şimdi önümüzde 10 Aralık'ta gerçekleştireceğimiz "Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi Paneli" var. Balıkesir Kent Konseyi ile paydaş yürüttüğümüz çalışmamızda aileleri bilinçlendirmek için çok kıymetli eğitimciler orda olacaklar. Ailelerimize bu konuda katkı sunabilmek bizler için çok değerli. 

         Yine aylardır "Kuva-yi Milliye Şehri Balıkesir İstiklal Madalyasını Bekliyor" konulu imza masaları açtık. Balıkesir halkımızdan binlerce imza topladık. Balıkesir İstiklal Madalyası'nı hak ettiğini Kurtuluş yıllarında verdiği mücadeleyle göstermişti. Şimdi de verdiği imzalarla istediğini gösterdi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan randevu talep ettik. Balıkesirli hemşerilerimizin haklı isteğini kendilerine anlatacağız ve imzalarımızı teslim edeceğiz. İstiklal Madalyası'nı alacağımıza inancımız tam. 

         Toplumun gerçek sorunlarına öncülük eden, kadınlarımızla erkeklerimizle hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Yönetim Kurulumuza seçilen Ayfer Yalçın, Ayten Yılmaz, Medine Erişen, Medine Deligöz'ü tebrik ederiz. Divan Başkanımıza ve Kâtip üyelerimize teşekkür ederiz. Hep birlikte Yükselen Türkiye için omuz omuza çalışacağız." diye konuştu. 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı