Cumhuriyet kupasına hazırlandılar

Cumhuriyet kupasına hazırlandılar

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde Modern Pentatlon ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Mehmet YILDIRIM, Uğur BAŞ gözetiminde çalışmalar devam ediyor.

Bandırma’da Atletizm sporunun gelişmesi için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde Modern Pentatlon ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Mehmet YILDIRIM, Uğur BAŞ gözetiminde çalışmalar devam ediyor.

Geçtiğimiz kısa dönemde yapılan çalışmalar ile çevre İl ve İlçelerde alınan başarılı sonuçların ardından Bandırma’da Atletizmin Teknik Branş çalışmaları yapılması için gerekli malzemeler temin edilmeye başlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bandırma Kaymakamlığı, Atletizm Federasyonu, Modern Pentatlon Federasyonu destekleriyle cirit, yüksek atlama minderi, sprint takozları engelli koşu barları gibi malzemeler temin edildi, ayrıca yeni malzeme temini için çalışmalar devam ediyor.

Antrenör Mehmet YILDIRIM ve Uğur BAŞ mahiyetinde;

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Sportif Yetenek Taraması Projesi kapsamında Bandırma’da tespit edilen yetenekli 70 sporcu ile 100-200 metre, 400-800 metre, 1500-3000 metre, 3 adım atlama, uzun atlama, yüksek atlama, 100-110-400 metre engelli, cirit –gülle-disk atma branşlarında çalışmalar devam ediyor, ayrıca İlçe Müdürlüğü yeni katılacak sporcular için başvuruları bekliyor.

Çalışmalara devam eden sporcular 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Balıkesir’de düzenlenecek olan Cumhuriyet Kupası Atletizm yarışlarına çeşitli kategorilerde katılacaklar.



Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet kupasına hazırlandılar
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu