Cumhuriyet Ormanı boy verdi.

Cumhuriyet Ormanı boy verdi.

ADD'nin önderliğinde gerçekleştirilen Kayacık-Toki Cumhuriyet Ormanına bakım ve fidan takviyesi yapıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) projesi, Bandırma Belediyesi, Rotary Kulübü ve Tema Temsilciliği ile birlikte geçen yıl ilk etabını gerçekleştirilen "Cumhuriyet Ormanı"na bugün bakım yapıldı.

Elleşilen fidanlar, toprak güncellemesi ile ağır kış koşullarına uygun olarak hazırlanan "Cumhuriyet Ormanı"nın genç fidanları kıraç toprağın yeşil süsü olarak filiz salıp boy atmaları, etkinliğe katılan Başta Belediye Başkanı Tolga Tosun, bazı meclis üyeleri, Rotary ve Tema ilgilileri yanı sıra ADD gençlik kollarının doğa ile buluşma noktasını oluşturdu. 

ADD Başkanı Serdar Polat, "Önceki yıl 350 fıstık çamı ile start verdiğimiz Cumhuriyet ormanı, bugün tamamının tutmuş ve geleceğe umut dolu yeşillenmesi, bu yıl yaptığımız bakım ve iyileştirmenin yanı sıra 100 fıstık çamı ile takviye etmemiz Kayacık TOKİ de bulunan kırsal doğa yapısını yeşil yarınlara taşıyacağını görmek bizleri mutlu etti.  Dikilen her fidan Cumhuriyetimizin yetiştirdiği nesilleri temsil ediyor. Katkı ve emeği olan tüm Cumhuriyet sevdalılarını yürekten kutluyor, nice 29 Ekimlerde bu güzel yurt parçasında buluşma dileği ile kutluyorum." dedi.



Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet Ormanı verdi.
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli