"Cumhuriyetimiz ve demokrasimizin sağlam temeller üzerindedir."

Bandırma Belediye Başkanaı Av. Tolga Tozun, 23 Nisan Uusal Egemenlik ve Çocuk bayramı mesajı yayımladı.

   Sevdalısı olduğumuz Bandırma´nın adını taşıyan vapurla, Samsun´a hürriyet meşalesini taşıyan Mustafa Kemal Atatürk, mensubu olduğu Türk Milletine hizmet etmeyi onur saymıştır.

   Atatürk millet iradesini her şeyin üstünde tutmuştur. Bütün kararlarını milletle danışarak, ortak akılla almıştır. Çağın çok ötesinde öngörüleri ve devrimleriyle bugünümüze ve yarınımıza ışık tutmuştur. Emperyalizme karşı verdiği mücadeleyi kazanarak mazlum milletlere ilham veren Atatürk´ün, en büyük eserlerinden birisi de hiç şüphesiz; Türkiye Büyük Millet Meclisidir. Savaşın en zorlu şartlarında bile Atatürk, milletin kaderinin belirleneceği kararların mecliste alınmasını sağlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti´nin temellerinin atıldığı, egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milletinde olduğunun bütün dünyaya ilan edildiği Meclisin, kuruluş yıl dönümünü bayram ve bu bayramı çocuklara armağan eden, ebedi Başkomutan; Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü sonsuz sevgi, minnet ve saygıyla anıyorum. Cumhuriyetimiz ve demokrasimizin sağlam temeller üzerinde işlemesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

   Bandırma Belediye Başkanı olarak bizler de kararlarımızı halkımızla birlikte alacak, Bandırmamızın ?mamur? ve hak ettiği gibi çağdaş, yaşanmaktan mutlu olunan bir kent olması için çok çalışacağız. Atamızın armağanı, dünyada ilk ve tek çocuk bayramı 23 Nisan´da, bütün çocuklara Tolga Tosun abileri olarak söz veriyorum; sizin çok seveceğiniz bir Bandırma için ne gerekiyorsa yapacağız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

           Av. Tolga TOSUN

         Bandırma Belediye Başkanı

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli