Cum-pa onunda moralini bozdu

Cum-pa onunda moralini bozdu

Cumartesi pazarını dolaşan milletvekili Havutça esnaf ve vatandaşın moralsizliğine çare olamadı.

CHP milletvekili Namık Havutça her daim halk arasında dolaşarak, beklentileri doğrudan alma noktasında verdiği çaba bir çok kesim tarafından takdir edilirken zaman zaman onun porztif enerjisininde yeterli olmadığı görüldü.

Halkın sözcüsü olarak memleket beklentilerini taşıdığı meclis kürsüsünde kükreyişi televizyonları başındaki hemşehrilerini heyecanlandırıken tatillerde gerçekleştirdiği halk ziyaretleri kendisine duyulan güven ve sevgiyi dahada çoğaltıyor.

CHP Milletvekili Namık Havutça dur durak bilmeyen çalışmalarına dün Cumartesi pazarınıda ekledi.

Sade bir vatandaş edası ile pazarı gezip halk ve esnaftan dert dinleyen Havutça pozatif enerji ile girdiği pazardan yüzü asık bir eda ile çıktı.

Havutça pazar çıkışı yaptığı açıklamada, ``Kredi kartları dolu esnaf, elindeki üç kuruş pazar parası ile ne alacağı nokrasında kılıkırk yaran bir vatandaş topluluğu haline geldik, insanlar en büyük servet olan gülmeyi unutmuş, inşallah önümüzde yaşanacak bir mahalli, bir genel seçimle bu kötü gidişe bir dur demenin vakti gelmiştir.`` diyerek bu halkın daha fazla bu sıkıntılara dayanacak gücü kalmadığının görüldüğünü söyledi.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli