ÇYDD Belediye`ye ziyarette bulundu

ÇYDD Belediye`ye ziyarette bulundu

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLE DERNEĞİNDEN ANLAMI ZİYARET

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi, Belediye Başkanı Sedat Pekel’e ziyarette bulundu. Ziyarette Dernek Başkanı Fulya Kanur, Başkan Yardımcısı ve çok sayıda öğrenci yer aldı.

Nezaket amacıyla gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Kanur, Belediye Başkanı Sedat Pekel’e dernek çalışmalarında kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Kanur: “Öncelikle Başkanımızla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ve 10 Kasım Anıt Kabir ziyaretimizle ilgili görüş alış-verişinde bulunmak amacıyla nezaket ziyareti gerçekleştirdik. 

Başkanımız dernek çalışmalarımızda ihtiyacımız olan her noktada bizlere her zaman destek vermiştir. Son olarak da dernek olarak 10 Kasım tarihinde gençlerimizle Atamızın huzuruna çıkmayı planladığımız ziyaretimizle ilgili olarak bizlere tekrar destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizler gençlere geleceğin güler yüzleri diyoruz. Umudumuz ve gücümüz var. güzel ve iyi olan her şeyin altında da imzamız var” dedi.

Öte yandan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bandırma Şubesi’nin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Pekel, Bandırma Belediyesi’nin kentimizde yer alan sivil toplum örgütleriyle uyum içinde başarılı çalışmaları imza attıklarını söyledi. Pekel, ziyaretle ilgili şu açıklamalarda bulundu. 

Pekel: “Başarılı çalışmalarıyla Bandırma’da önemli işlere imzasını atan Çağdaş Yaşamı Derneği Şube Başkanı Fulya Kanur’a, yardımcısına ve gençlerimize 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyet duydum. Ayrıca dernekten bizlere gelen 10 Kasım’da gerçekleştirmeyi planladıkları Anıt Kabir ziyaretini de çok olumlu ve anlamlı buluyorum. Bu noktada bu ziyaret ile ilgili Bandırma Belediyesi olarak gerekli desteği sağlamak bizler için ayrı bir mutluluktur. Özellikle son dönemlerde ülkemizde meydana gelen gelişmelerin ışığın gençlerimizin Atatürk’e sahip çıkmaları bizlere gurur veriyor. Özellikle bu dönem, Ulu Önderimizin siz gençlerimize işaret ettiği Gençliğe Hitabedeki fikirlerin çok iyi bir şekilde irdelenip yapılması gereken bir dönemden geçiyoruz. Şu an buradaki gençlerimizin gözlerinde bu enerjiyi görüyorum” dedi.

Derneğin Belediye Başkanı Sedat Pekel’e yaptığı ziyaretin ardından Şube Başkanı Fulya Kanur ve beraberindekiler, Başkan Yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur’a da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

 

 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli