Dalında Türkiye 1.nsi oldu

Dalında Türkiye 1.nsi oldu

“Türkiye Modern Pentatlon Laser Run Şehir Turu” yarışmasında U-9 kategorisinde birinci oldu.

Cumhuriyet ilkokulu 3/K sınıfında okuyan Ela Alya Çelik, 20 Kasım 2022 tarihinde Konya düzenlenen “Türkiye Modern Pentatlon Laser Run Şehir Turu” yarışmasında U-9 kategorisinde birinci oldu.

Konya da yapılan ve Türkiye Modern Pentatlon Federasyonunun düzenlediği yarışma ya Türkiye’nin değişik bölge ve şehirlerinden birçok yarışmacının katıldığı turnuvanın etapları koşu ve lazer atıcılık dallarında yapıldı. 

Koşu etabında ve lazerle atıcılık etabında çok güzel bir yarış çıkaran Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Ela Alya Çelik, göstermiş olduğu bu başarı ile kategorisinde Türkiye 1.liğini elde etti.

Üç yıldır bu sporu Bandırma İlçe Gençlik Spor müdürlüğünün bünyesindeki hocalarla çalıştığını söyleyen Ela Alya Çelik “Elde ettiği bu başarıdan çok mutlu ve gururlu olduğunu, hedefinin bu alanda milli sporcu olarak uluslararası yarışmalarda da başarılı olmak”  olduğunu belirti.

Cumhuriyet İlkokulu yönetimi, Cumhuriyet ilkokulu 3/K sınıfı öğrencisi Ela Alya Çelik,in bu başarısını ailesi ile birlikte plaket ve küçük hediye vererek taltif ettiler.



Anahtar Kelimeler: Dalında Türkiye .
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı