Dalyan Clup`te Derya fırtınası

Dalyan Clup`te Derya fırtınası

Bandırma`nın uzun soluklu sanatçısı Derya Ünlü farklı eğlence konsepti ile gönüllere taht kurdu.

Eken Prestij otel Dalyan Clup`ün uzun soluklu sanatçısı Derya Ünlü, sesi ve güzelliği ile eğlence dünyasında yeni bir ekol yarattı.

Bandırma`da sahne alan sanatçılar içinde en uzun soluklu sahnesi olan sanatçı kente ilk geldiğinde 1 aylık program sözleşmesi yapmıştı ancak sanat ve sanatçıya değer veren Bandırmalı sevenleriyle oluşturduğu sevgi çemberi kısa zamanda kendisini vazgeçilmez kıldı.

Derya Ünlü, hafta sonları program aldığı Eken Prestij Dalyan Clup`te kısa zamanda yarattığı sinerji ile vazgeçilmezler arasındaki yerini aldı.

Dalyan Clup işletmesi Derya ile sürdürdüğü programlarını yogun talep nedeni ile rezervasyonsuz kabul etmemeye başladı.

Dalyan Clup müdürü Mehmet Yalçın,``Bugüne kadar bir çok sanatçı ile çalıştık, Derya Ünlü gerçekten sıra dışı bir sanatçı salonu dolduran müşterilerimiz ile sahnede çok iyi telepati kurabiliyor, kafasında eğlenmek olmayan bir çok müşterimiz Derya`nın pozitif yaklaşımı sonucu bir süre sonra kendisini sahnede buluyor.`` dedi.

Dalyan Clup`ün uzun soluklu sanatçısı Derya Ünlü ise bugün dek bir gazinoda sahne aldığını Bandırma ve Dalyan`ın çok farklı bir yağısı bulunduğunu vurgulayarak ``Günün birinde kahve falı baktırdım, bana `uzun bir yolun var, dönüşüde uzun olacak` denilince inanmamıştım, Ardından gelişen anlaşma ve Bandırma turnesi beni 1 aylık sözleşmeden neredeyse senesi gelecek bir çalışma ortamının içinde bıraktı. Ben Bandırma`yı ve Bandırmalıları sevdim, bu güne kadar çalışıyorsan demek ki onlarda beni sevdi.`` diyerek Dalyan`daki programının sonlanmasına sevenlerinin karar vermesini beklediğini söyledi.



Fahri
4.03.2014 21:07:43
Maasallah, Bandirma`lilarin durumlari gayet iyi, oynamaya eglenmeye zaman buluyorlar, demek ki para var, kimse yakinmasin, Allah bozmasin.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı