DANS EDEREK, SOKAK HAYVANLARINA DESTEK OLDULAR

DANS EDEREK, SOKAK HAYVANLARINA DESTEK OLDULAR

Sokak hayvanları için mama desteği sağlamak adına zumba eğitmenleri Ayvalık´ta buluştu.

Ayvalık Belediyesi Köpek Bakım Çifliği´ndeki ve sokak hayvanları için mama desteği sağlamak adına zumba eğitmenleri Ayvalık´ta buluştu.  

/resimler/2018-3/7/1000216587893.jpg

Ayvalıklı Zumba eğitmenleri İlkay Örnek ve Evrim Deniz Türkoğlu´nun Ayvalık Belediyesi ile ortak çalışması sonucunda ?Para değil, mama getir? sloganıyla bir ?Zumbathon´ adında bir kampanya başlattı.
İzmir, İstanbul, Balıkesir gibi illerden gelen 30 zumba eğitmeni Ayvalık Belediyesi İsmet İnönü Kültür Merkezinde hem dans etti, hem de bağışında bulundu. Ayvalık Köpek Bakım Çiftliği başta olmak üzere sokak hayvanlarına dağıtılmak üzere iki yüz aşkın paket mama toplandı.
Sahneye davet edilen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer de, ?Ayvalık´ta sokak hayvanları için ve belediyemiz bünyesindeki Köpek Bakım Çiftliğimizde barınan hayvanlara destek verebilmek için bugün burada Türkiye´nin çeşitli il ve ilçelerinden Ayvalık´ımıza misafirlerimiz geldi. Tabi bu misafirlerimiz arasında Ayvalıklı vatandaşlarımız da var. Zumbathon etkinliği ile sokak hayvanlarımıza katkı sağlamaya çalışıyorlar. Bu duyarlılıkları nedeniyle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalık adına insanlarımızı bilinçlendirmek adına da çok önemli olduğuna inanıyorum? diye konuştu.

/resimler/2018-3/7/1000462213107.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli