Darısı diğerlerinin başına,

Darısı diğerlerinin başına,

Yetiştirme yurdundan Ayşe`ye telli duvaklı, devlet protokollü düğün halayı düzenlendi. Belediye başkanı İsmail Ok nikahı kıydı.Vali Yılmaz Arslan ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Erdal Öztürk şahitlik yaptı.





``Hayat kişiye talh kurar ama Baht kurmaz,``deyimi Balıkesir`de önemini yitirdi.

Balıkesir yetirme yurdu sakini Ayşe Efe kendisine talip olan Komşu köyden Mevlüt`e `` Evet`` dedi, Telli Duvaklı düğün 5 yıldızlı otel`de devlet protokolü tarafından yapıldı.
Balıkesir Valisi Yılmaz ARSLAN Yetiştirme Yurdunda kalan Ayşe EFE'nin nikah şahidi oldu.
Ayşe-Mevlüt çifti Otel Basri'de hafta sonunda yapılan muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Belediye Başkanı İsmail OK'un kıydığı nikahta genç çifte Vali Yılmaz ARSLAN, Garnizon Komutanı Tümgeneral Erdal ÖZTÜRK ve yetiştirme yurdunu yaptıran hayırsever şahitlik etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Balıkesir İl Müdürlüğü'ne bağlı Fatma Aliye Kasapoğlu Kız Yetiştirme Yurdu`nda kalan Ayşe'ye komşu köyden talip olan Mevlüt için Otel Basri'de gelenek ve göreneklere uygun bir düğün töreni yapıldı.

Salonda bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili H. Ömer YALIM, çok özel bir an yaşadıklarını söyledi.
Yalım, "Bazı günler vardır ki çok özeldir. Bugün de bizim için öyle. Pırıl pırıl iki gencimizin en mutlu günü. Kızımızı telli, duvaklı gelin etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dilerim bu diğer çocuklarımıza da örnek olur " dedi.

İmzalar atıldıktan sonra aile cüzdanını geline veren Vali Yılmaz ARSLAN "Gerçekten güzel bir akşam. Balıkesir`de iki buçuk yıllık valilik görevimde çok sayıda nikaha katıldım. Ancak bu duygulandığım, çok mutlu olduğum bir akşam oldu. Kızımıza sahip çıkmasını istiyoruz, çıkacağına da inanıyoruz. Bu güzel çifte iki cihan saadeti ve sağlıklı çocukar diliyorum"diyerek gençleri kutladı.
Vali Yılmaz ARSLAN aile cüzdanını geline teslim ederken, "Kimseye verme"diye tembihledi ve geline düğün takısını hediye etti.  Garnizon ve Okullar Komutanı Tümgeneral Erdal Öztürk ve Belediye Başkanı İsmail OK de genç çifti kutlayarak hediyelerini verdi.
Gecede Ayşe'nin yurttaki arkadaşları tarafından sunulan folklor gösterisi büyük ilgi gördü.











Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı