``Davulu 18 ay sonra ben çalacağım``

``Davulu 18 ay sonra ben çalacağım``

AKP Vekili M.Cemal Öztaylan partisinin iftar yemeğinde konuştu






AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından Eti Maden İşletmeleri Lokalinde verilen iftar yemeği sonrasındaki basın toplantısında konuşan  Milletvekili M. Cemal Öztaylan,  Başkan Pekel'e yüklenerek Vatandaş tapulu evini satarken eşinin iznini alması gerekiyor. Sen trilyonluk yatırımı değiştirirken kimseye sormuyorsun. Sen ne büyük adamsın be Sedat Ağabey”dedi.


Eti Maden İşletmeleri Lokali'nde verilen yemeğe Milletvekili M. Cemal Öztaylan, İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu , Belediye Eski Başkanı Recep Eraydın, İGM Üyeleri Ahmet Okbay ve Talip Yıldız ile Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı.

İftar yemeği sonrasında gündemdeki olaylarla ilgili olarak yapılan basın toplantısında ilk sözü İlçe başkanı Eşref Kasapoğlu aldı. Geçtiğimiz  günlerde Belediye yetkililerince mühürlenen Yunus Emre Cami'nin Yapı Denetim Firması olan Yıldız Yapı Denetimin Bandırma'da 95 tane denetlediği inşaat varken neden sadece bu caminin mühürlendiğine dikkati  çeken Kasapoğlu, CHP Belediyesi Bandırma'ya çivi çakmadı ama çok şeyler yaptı. Bunlardan biri Belediye'de dinleme skandalı. Bu hiçbir yerde görülmemiş ama Bandırma'da böyle bir skandala imza attığı için tebrik ediyorum dedi.

``Sen ne büyüksün Sedat Ağabey!``

İlçe başkanı Eşref Kasapoğlu'nun ardından söz alan Balıkesir Ak Parti Milletvekili Cemal Öztaylan Başkan Pekel'e yüklenerek Vatandaş tapulu evini satarken eşinin iznini alması gerekiyor. Sen trilyonluk yatırımı değiştirirken kimseye sormuyorsun. Sen ne büyük adamsın be Sedat Ağabey”dedi.

İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu'nun ardından söz alan Milletvekili M.Cemal Öztaylan Başkan Pekel'e yüklenerek Vatandaş tapulu evini satarken eşinin iznini alması gerekiyor. Sen trilyonluk yatırımı değiştirirken kimseye sormuyorsun. Sen ne büyük adamsın be Sedat Ağabey”dedi. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi, Belediye Başkanlığı seçimi var. Bu Belediye Başkanlığı seçimi Büyükşehir Belediyesi seçimi ile beraber olacak. Bu kadrolar bunu yapacak. Çok çalışmamız lazım. Yol haritamızı çizmekle yükümlü ve görevliyiz. Ben Tekel binasını Bandırma'ya Valilik olur Adliye Sarayı olur diye aldım. Ona buna peşkeş çekilsin diye almadım. Bandırma'da yaptıklarımızı yapacaklarımızı söyledik. Halk kandırılarak gazeteler dağıtılarak ne oldu sonuç bu oldu. Balıkesir büyükşehir olacak. Bandırma'da çalışmalar yapıldı toplantılar yapıldı. Bize hiç danışan olmadı. Eğer ki biz büyükşehirin ne olduğunu olumsuzluklarını değil, bundan sonra Balıkesir büyükşehir olacaksa ki olacak. Türkiye'de 13 il olacak. Bandırma'ya Balıkesir'e katkıları ne olacak bunları bir konuşalım. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Dedeobası'ndan Manyas'a, Emreköy'den Marmara Adası'na kadar herkesin oy vereceği bir Başkan seçilecek. Ondan sonra Bandırma'nın tüm köylerinin oyuyla seçilecek olan bir Bandırma Belediye Başkanı. Ve Bandırma'dan seçilecek Başkan ve Meclis Üyeleri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde temsil edecek. Biz bunları konuşacağımıza niye hep kavga etmek için ortam hazırlarız. Mesela Büyükşehir olduğunda Bandırma Belediyesi'nin bütçeden alacağı payın artacağını kimse söylemez. dedi.

``BENİM BANDIRMA'DA İMZAM VAR!``

Milletvekili Öztaylan Benim Bandırma'da doğduğumdan bu güne esnaf olarak da Başkan olarak da Milletvekili olarak da imzam var.' Diye devam ettiği konuşmasında,

``DÜKKANLAR NEREDE?`` Diye soran Öztaylan şöyle devam etti:


‘'Öztaylan Belediye Başkanları Encümen ve Meclis kararlarını uygulamakla yükümlüdür. Kendi bildiğince iş yapamaz. Bizim ihalede 38 tane galericiler sitesi vardı. Baktım 38 dükkan 16 tane de traktörcüler için dükkan vardı. Gittim köşebaşından saydım. 38 olması lazımken 28 saydım. Acaba yanlış mı gördüm dedim oruçlu kafayla gittim bir daha saydım o da yok. İki arkadaşımı alıp onlara saydırdım. Baktım 12 dükkan yok, kayıp. Ondan sonra Sayın Recep Eraydın dedi ki, buranın asfaltını altyapısını yüklenici firma yaparmış. Ama Belediye yapmış. Sen bunları değiştirdiysen karşılığında ne aldın. Almadıysan kime sordun. Hangi Kıymet Takdir Komisyonu'na bilgi verdin. Eğer siz bunlara cevap vermekten imtina ediyorsanız. Çoğu gitti azı kaldı. Bandırma halkına 18 ay sonra hesap vereceksiniz. ‘'

DAVUL ÇALDIRMAYAN VE CAMİ MÜHÜRLEYEN CHP'Lİ BELEDİYE,
Bugün, fert ve toplum olarak birbirimizi anlamaya, birbirimize karşı dürüst olmaya, sevgi ve saygı göstermeye her zamankinden daha çok ihtiyacımız bulunmaktadır. Her ne kadar şehrimiz belediye yönetimi; şu mübarek ramazan ayında 600 yıllık örf ve âdetimiz olan ramazan davulunu susturmuş ve yine malum belediyece %95'i tamamlanmış olan Yunus Emre Camimizi çeşitli mazeretler gösterilerek mühürlemiş olsalar da, biz kendilerini Ramazanın yüzü-suyu hürmetine kamuoyunun takdirine sunuyoruz. Cami örneğinde olduğu gibi bugün kapat” ertesi gün kamuoyundan tepkiler gelince çark et açtır”.  Kendilerini kutluyorum hatadan dönmek erdemliktir.

CHP'Lİ BELEDİYEYE AİT EĞİTİM DESTEK EVİNDEKİ CİNSEL TACİZ SKANDALI;
Maalesef hicap duyarak belirteyim ki; 1 aydır Bandırmanın gündeminde olan öyle bir konu var ki insanın yorum yaparken bile içi kaldırmıyor, tüyleri diken diken oluyor. Belediye denetimindeki Eğitime Destek evinde yaşandığı iddia edilen olaylar tüm gerçekliğiyle aydınlanmadıkça bu kara leke sorumluların üzerinden kalkmayacaktır. Sayın başkandan bu olayın üzerine kararlılıkla gitmesini bekliyorum. Siyasi hayatının son günlerini böylesine çirkin iddiaların olduğu bir konunun üstünü kapatmaya çalışıp geçiştirmek yerine, sorumluların gereken cezayı almaları için çalışmasını, tüm Bandırma halkı gibi bende cani gönülden istiyorum ve bekliyorum. Bu konuda gereken hassasiyeti göstermesini, bildiği duyduğu bir şeyler varsa kamuoyuyla paylaşmasını kendisinden rica ediyorum.

Bu taciz iddialarıyla ilgili gerçekler gün yüzüne çıkarsa, sorumluları kadar onları korumaya çalışanında suçlu olacağı düşünüldüğünde bandırmada dolaşacak yüzü kendinde bulamasın. Çok hassas bir konu olması hasebiyle bu konu hakkında daha fazla yorum yapmak istememekle birlikte konunun takipçisi olduğumuzun da herkes tarafından bilinmesini isteriz.

``BOR'U ÖZELLEŞTİRMEDİK.``
Borların özelleştirilmesi konusu bazı çevrelerce manipüle edilerek bilinçli ve kasıtlı olarak saptırılmıştır.Haksız ve yersiz bir kamuoyu oluşturulmaya çalışılmıştır.Ben açıklama yaptım özelleşmeyecek diye, yetmedi Genel Başkan Yardımcımız A.Edip Uğur'u getirdim açıklama yaptırdım, oda yetmedi Çalışma Bakanı Faruk Çelik'i getirdim oda açıklama yaptı özelleşmeyecek diye.Ama ne oldu İsmail Kayan ısrarla kendini kullandırdı.Güneri ne demişti görevden uzaklaştığında, kullandım demişti.Kim kullanmıştı onu sizler daha iyi biliyorsunuz.Malum çevreler kullanmıştı.Şimdi de Kayan'ı kullanıyorlar veya Kayan kendini kullandırıyor. Ben Bor işçileriyle yaptığım toplantıda  söz vermiştim Borlar Özelleşirse Milletvekilliğinden de partimden de istifa ederim diye. Sonrasında CHP milletvekili Havutça ve MHP'li Milletvekili Özgener  şahittir Borlar konusunda Ankara'da verdiğim mücadeleye. Dediğimiz oldu ve özelleştirme söz konusu bile olmadı.












Akgenç Ahmet
4.08.2012 09:11:31
Yazıklar olsun hala büyük şehir alkışçılığı yapıyorsunuz.

recep kıdar
4.08.2012 09:13:44
siz hiç merak etmeyin bu halk 3 yıl önce HAYVANLARI nasıl sandığa gömdü ise, 1,5 yıl sonra da önüne suyunu, samanını koyar.

Recep Çakır
4.08.2012 11:13:26
memlekette balıkesire payanda olacağınıza sıkın tapayı bandırmayı il yapın

saim demirci
4.08.2012 11:22:13
siz en iyisi gidin Balıkesire yerleşin nasıl olsa Bandırma ile bir bağınız yok çok güzel şak şak çılık yapıyorsunuz,

seyfettin uzun
4.08.2012 11:24:07
Recep bu fotoda içinde bir tek sen varsın adam gibi adam. dikkat et senide kendilerine benzetmesinler

osman şenyavuz
4.08.2012 17:07:40
milletvekili öztaylan davulu yasaklayan kaymakam Ali Mantı ve kuruludur,davulu belediye yasaklamadı, neden yalan atıyorsun ramazan günü neden iftira atıp günaha giriyorsun sen nasıl ak partilisin sana yalanı kim öğretti,sen iyi vekilsen bandırmayı il yap elini öpelim,edincik belediyesi kapanırsa sakın edincike gelme...

adem hızlı
5.08.2012 01:44:59
tam 7 sene önce bir yorumum vardı,bandırmasporumuzun terfii maçı vardı inegölde,odunpazarıyla o maç için inegöle gitmiştik,inegöl yemyeşil süper bir ilçe olarak çok hoşuma gitmiş ve inegöl halkından bazı bilgiler almıştım,inegöl belediye başkanı inegölü güzelleştirdikten sonra bursa büyük şehir belediye başkanlıgına aday olmuş ve kazanmış bursayıda inegölüde ihya etmiş,ileriyi gören hep kazanır.

mirsad
5.08.2012 14:40:04
ya şu adam bi sussun artık.davulu beledşyemi yasakladı.milletin beynini yıkamaya çalışmayın.partinizin genel fikri bu insan beyni yıkamak.bakıyorum gencecik bir sürü cahil oturmuş sizi dinliyor.18 ay sonra kendi çalacakmış,bırak davul çalmayı sen o koltuğa bidaha oturamıycak.akp chp mhp hangi partiden olursan ol,millet senin başkanlığınıda gördü syn.öztaylan.. geçin bu işlerii

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli