Davulun tokmağı kimde!...

Davulun tokmağı kimde!...

Davulun İpi boynuna geçirilmek istenen başkan yardımcısı Ozan Onur Hıfzıssıhha kurulu raporunu sundu.




Geçtiğimiz yıllarda başlayıp bu yılda çağdaş birçok kentte çalınması yasaklanan Ramazan davulu yasağı kararı sonrası AKP liler tarafından çarmıha gerilmek istenen Belediye başkan yardımcısı Ozan Onur, Bu kez belde ile konuştu.


Ön çalışmaları geçtiğimiz Ramazan`da başlayıp, Bu Ramazan`da uygulamaya konulan Ramazan Davul yasağı kararının 20 üyeli ilçe Hıfzıssıhha kurulunda alınmış bir karar olduğunu bir kez daha yenileyen Ozan Onur; Satır aralarına gizlenmiş siyasi rant beklentisi, küçük ayak oyunları kimseye birşey kazandırmayacağını söyledi.
Belli grupların toplumsal kaygı ve sıkıntıları kaşıyarak birilerinin hedef gösterilmesi, Bugün yanlızca Bandırma`nın değil ülkenin sorunu haline geldiğini belirten Ozur;``Ülkeyi kargaşa ve kaosa sürüklüyerek içi boş gündemlerle insanları kavga ortamına çekmenin kimseye birşey kazandırmayacağı gibi, manevi değerlerden çok şeyleri alıp götürdüğü bir gerçektir.`` diyerek AKP`nin eski siyasi yoldaşı arkadaşlarına bu yanlıştan geri dönmesi çağrısında bulundu.

Ozan Onur ``Bu memleketin bayrağı`da, Ezanı`da, İnsanı`da bizim, Mağdur yaratılarak kargaşa çıkartmak biz yakışmaz, Sonuçta kim olursa olsun, bir komşumuzun son yolculuğunda Musalla taşındaki yakınlarıyız, Hiçbir yare de gitmiyoruz, 600 Evler kabristanlığı başta aile büyüklerim olmak üzere vazgeçilmezlerle dolu, vazgeçilmez olmak gibi bir kaygımız olmadı, Boynumuza geçirilmek istenen Davul, sanırım yaftayı vurmak isteyenlere daha çok yakışacak.`` dedi.











bandırmalı
26.07.2012 17:06:58
sevgili Ozan Onur. Böyle güzel cümleler kurarak olayın içinden sıyrılmaya kalkmayın sakın Böyle bir kararda aşağıdaki bazı meslek guruplarının bulunması çok komik. BöYLE BİR KARARDA halkı temsilen bütün mahalle muhtarları bulunmalıydı. Ne dersin sevgili Ozan Onur?

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı