Davutoğlu'nun Gelecek Partisi örgütleniyor

Davutoğlu

Eski ilgenel Meclisi Üyelerinden Mehmet Tıkız Gelecek Partisi Balıkesir İl Teşkilatını Kurdu.

Uluslararası ilişkiler uzmanı, akademisyen ve büyükelçi, eski Dışişleri Bakanı, eski Başbakan Vekili, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 2. genel başkanı ve 26. Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu genel başkanlığını üstlendiği “Gelecek Partisi” Balıkesir İl teşkilatını kurma görevi Eski İl Genel Meclisi Üyelerinden Mehmet Tıkız’a verildi.

AKP Partiden ayrılarak yeni kurduğu “Gelecek Partisi”nin ülkenin geleceğini tesis edeceği teziyle başladığı çalışmalarını ülke genelindeki iller bazında sürdürüyor.

Davutoğlu, yeni partisinin ilke ve çizgisini belirlerken en kısa sürede hedefe kilitlenme isteği örgütlenme noktasında tecrübeli isimlere yer vermesiyle anlaşılıyor.

Ahmet Davutoğlu, Gelecek partisinin Balıkesir İl Başkanlığına getirdiği MHP Eski Balıkesir İl Genel Delegesi Mehmet Tıkız ise oluşturduğu listesini teşkilat başkanlığı onayına sundu.

Buna göre Mehmet Tıkız’ın başkanlığında oluşan Gelecek Partisi Balıkesir İl teşkilatı;

Siyasi işler Başkanı İlknur Karan, Yard. Hatice Geçit, Teşkilat Başkanı Yusuf Çavdar, Yard. Fahri Kahraman, Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Halil İbrahim Işık, Yard. Haşim Akgül,  Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Mehmet Bülend Sağlam, Yard. Elif Şekerci Oğuz, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Erdem Ersöz, Yard. Emre Kaner, Sosyal Politikalar Başkanı İsmail Karagöz, Yard. Enes Emek, İnsan Hakları Başkanı Bahattin Demiröz, Yard. Merve Figen, Parti İçi Eğitim-Ar-Ge Başkanı Serdar İğdeci, Yard. Dilaver Fırat, İletişim Başkanı Kamuran Demirtaş, Yard. Tarık Bulut, Araştırma ve Geliştirme Başkanı Sadık Uçkun, Yard. Doğancan Demirok, Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Mehmet Rahmi Alça, Yard. Hüseyin Okay, Dış İlişkiler Başkanı Timur Berk, Yard. Levent Baykan, İdari ve Mali İşler Başkanaı Caner Şentürk, Yard. Kadir Bozdağ, İl sekreteri İrfan İnal



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı