Defansa sürpriz transfer

Defansa sürpriz transfer

Bandırmaspor, Fenerbahçe`den defans oyuncusu Onur Karakabak`ı transfer etti.

Bandırmaspor Sportif Direktörü Serdar Samatyalı, kulübün bir iş merkezindeki ofisinde düzenlenen imza töreninde, başarıya giden yolda doğru tercihler yapılması gerektiğini iyi bildiklerini söyledi.

Samatyalı, bu doğrultuda Bandırmaspor’u hedefe götürecek oyuncuları kadroya dahil ettiklerini belirterek, “Transferini gerçekleştirdiğimiz oyuncuların yanı sıra kadromuza yeni katılacaklar ve kadromuzda bulunan oyuncularımızla takım ruhu doğrultusunda hareket ederek hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyeceğimize olan inancımız tamdır” dedi.

Transfer çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Samatyalı, birkaç oyuncuyla görüşmelerinin sürdüğü bilgisini verdi.

Hem takımın yapısına hem de kişilik ve futbol kültürü bakımından kulübe uygun oyuncular üzerinde titizlilikle durduklarını bildiren Samatyalı, “Kulübümüzün ekonomik yapısına ve kültürüne uygun oyuncuları seçiyoruz” diye konuştu.

Karakabak ise Bandırmaspor’un, tarihte elde ettiği başarılar, büyük taraftar kitlesi ve kurumsal yönetim anlayışıyla Türk futbolunun en önemli kulüplerinden biri olduğunu dile getirdi.

Bu kulübün bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Karakabak, “Yeni sezonda takım arkadaşlarımızla önemli başarılara imza atacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra Karakabak, kendisini iki yıllığına Bandırmaspor’a bağlayan imzayı attı.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false