Değirmen onuda övüttü

Değirmen onuda övüttü

Yönetim formalite görüşme ile istifayı kabul edecek.

Bandırmaspor`da huzur arayışı sürüyor. Şampiyonuk mücadelesi verdiği 2. lig`de her sezon 3 teknik patronla çalışmayı alışkınlık haline getiren Bandırmaspor gelinen noktada ardında kalbi kırık 2 düzine teknik adam ve futbolcu bıraktı.

Her puan kaybının ardında sorumlu aranması, her yenilgi sonrası elde hep ilk gidişi sağlanan teknik adamlar listesine Hüseyin Yenikan`da ilave oldu.

Bazı kaynaklar Oktay Çevik ile tamamlanan geçen sezon ardından, yeni sezona da aynı isimle devam edileceği ifade edilmesine rağmen, yeni sezona Hüseyin Yenikan ile başlayan Bandırmaspor 2013-2014 sezonunda bordo beyazlı ekibi şampiyonluğa taşıyacak takım kurarak, Bordo beyazlı camiaya PTT 1. lig coşkusu yaşatma proşesi hüsrana oğradı.

Şampiyonuk planının ilk halkası teknik direkötör Hüseyin Yenikan`la çalışılırken, İstanbul Güngörenspor`un teknikdirektörü, eski Bandırmasporlu Metin Altınay ile flört edilmesi, Yenikan`ın gidişini kolaylaştırıcı senaryoların devreye girip girmediği sorularının cevap aramasına neden oldu.

Yenikan, takım ile arasında soğuk rüzgarların esmesini, ekip ruhunun yok olmasına bağlarken, yaşanan gelişmelerin şampiyonluk yolunda sadece Yenikan`ın değil gerçek anlamda da umutların örselenmesine neden oldu.

Futbol yaşamı başarılarla dolu, geçmişte bu ekibe idari menejerlik görevin yapmış bir evladımız daha spor dünyasında hedef tahtasında çarmıha gerildi.



karacabeyli habib
12.11.2013 12:05:41
hüseyin kendi etti kendi buldu taakımda ne arkadaşlık ne saygı kalmadı bandırma çocuğumuş yok öyle ben bilirim dersen

bandırmalı
14.11.2013 14:29:41
ya bu kulüp başkanları ve yöneticileri çokmu futfoldan anlıyor yoksa gelen çok değerli hocalarmı anlamıyor bu yönetim ismail ertekini bile gönderdiya daha ne denilebilirki merak ediyom hoca gidiyor topcular gidiyor bu yönetim nezaman gidecek acaba yazık şu kulübün haline yanlış transferler yözünden kulüp borç batağının içine girdi bunlar hala gitmeyi düşünmüyor.

  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı