Demir Lady, ekibi ile makama çıktı.

Demir Lady, ekibi ile makama çıktı.

Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı Nur Demir Hancıoğlu, ekibi ile Vali Mustafa Yaman´ı makamında ziyaret etti.

 

 Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, beraberinde Bandırma Muhtarlar derneği yönetimi ile birlikte Balıkesir Valisi Mustafa Yaman´ı makamında ziyaret etti.

/resimler/2016-1/11/2208067327369.jpg

Başkan Nur Demir Hancıoğlu ve ekibini sıcak karşılayan Vali Mustafa Yaman, Bandırma ekibinin beklentileri ve çözüm bekleyen sorunları noktasında makamına çağırdığı İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdür vekili Semiha Gündüz, İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ve Mahalli İdareler İl Müdürü Mehmet Akif Çıblak ile gerçekleştirilen istişare sonucu olumlu neticeler alındı.

Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, Başta Vali Mustafa Yaman olmak üzere, kendileri ile koordinasyon sağlama olanağı buldukları İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdür vekili Semiha Gündüz, İl Gıda tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ve Mahalli İdareler İl Müdürü Mehmet Akif Çıblak ile fikir birlikteliği içinde olumlu sonuçların alındığı temasların gerçekleştiğini, bu noktada kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı başta Vali Mustafa Yaman ve şahsında daire müdürlerine teşekkür etti.

/resimler/2016-1/11/2208542172005.jpg

Başkan Nur Demir Hancıoğlu, ?Bandırma Muhtarları olarak yaşadığımız sıkıntı ve beklentilerimizi ilettiğimiz Sayın vali ve şahsında bizlerden yakın ilgisini esirgemeyen il daire müdürlerimize, hizmetine talip olduğumuz halkımızın beklentilerini anlattık. Beklentiler yeni bir şey değil geçmişten günümüze yansıyan kronikleşmiş beklentiler, Sayın Valimiz başta olmak üzere, ilgili daire müdürleri çözüm noktasında bize ümit verdiler, diyaloglar noktasında Bandırma´ya somut çözümlerle döndük, temaslarımızın olumlu geçmesi memnunluk verici.? Dedi.

/resimler/2016-1/11/2209252016374.jpg



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli