Demir, oyuncularıyla gururlu

Demir, oyuncularıyla gururlu

Banvitspor Baş Antrenörü Hakan Demir: ?Takımım benim gözümde sezonun şampiyonu?

Banvit Basketbol Kulübü Baş Antrenörü Hakan Demir, Bandırma´da, Anadolu Efes´e 87-77 yenilerek play-off´tan elendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ?Takımım, benim gözümde bu sezonun şampiyonudur. Oyuncularımla gurur duyuyorum? dedi.

Banvitspor´un, çok güçlü bütçelere sahip kulüpler arasında gençler ve yabancılarla uyumlu kadrosuyla başarıyı yakaladığını belirten Demir, ?Banvitspor´u, son sıradan play-off´lara taşıdık. Bu başarıda başkanımız ve yönetim kurulumuzdan teknik heyetimize, seyircimizden tüm personelimize kadar herkes pay sahibidir? dedi.

/resimler/2019-5/26/1358551574561.jpg

Banvitspor kaptanı Tolga Geçim:

           ?Başarılı bir sezon geçirdik?

Banvit Basketbol Kulübü kaptanı Tolga Geçim, Anadolu Efes´e elendikleri play-off maçının ardından hem maçı, hem de sezonu değerlendirdi.

Sezona kötü başlamalarına karşın Hakan Demir´in göreve gelmesinin ardından çıkışa geçerek play-off´a kadar yükselme başarısını gösterdiklerini vurgulayan Tolga Geçim, ?Zaten bizim geleneğimizde play-off oynamak var. Sezon, bizim için genelde başarılı geçti. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum? dedi.

/resimler/2019-5/26/1403470486565.jpg

Anadolu Efes Baş Antrenörü:

 

    ?Banvitspor ve Bandırma´da basketbol yaşamalı?

 

Tahincioğlu Süper Basketbol Ligi play-off maçında, Bandırma´da Banvit Basketbol Kulübü´nü yenerek seride 2-0 yapıp eleyen Anadolu Efes´in Baş Antrenörü Ergin Ataman, ?Oyuna iyi başladık. Bir ara 14 sayı farkla öne geçtik ancak oyun disiplininden kopunca Banvitspor, ilk yarıyı 3 sayı önde bitirdi? dedi.

 

İkinci yarıda daha iyi bir savunma yaparak maçı kazanmayı başardıklarını vurgulayan Ataman, şu değerlendirmede bulundu:

 

?Banvitspor da çok iyi bir karakter göstererek mücadele etti. Onları da kutluyorum. Banvitspor, takımın başına Hakan Demir hocanın gelişinden sonra büyük bir değişim yaşadı. Hakan hoca, sonuncu olarak aldığı takımını plaf-off´a kadar taşımayı başardı. Banvitspor, bundan sonra da yaşamalı ve Bandırma´da basketbolu yaşatmalı, gençlere kucak açmayı sürdürmeli.?  ÖNDER BALIKÇI

 



Anahtar Kelimeler: Demir oyuncularıyla gururlu
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli