“Demir Özel Güvenlik” Bandırma’da açıldı

“Demir Özel Güvenlik” Bandırma’da açıldı

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve eşi Melek Demir’e ait “Demir Özel Güvenlik Eğitim Kurumu” Bandırma’da açıldı.

Kaşifacar Caddesi, “Sevgi Yolu”nda, Kozluoğlu Apartmanı, No:13, Kat:2’deki açılış törenine yoğun bir katılım oldu.

Törene, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert, Erdek Belediye Meclis üyeleri İbrahim İlhan, Canan Kırdar, Recep Eren ve Balıkesir eski Milletvekili ve Bakan Abdülbaki Ataç da katıldı.

Bandırma’da eğitim kurumunu açan Arif Demir, “Jandarma Teşkilatı’nda geçen 25 yıllık süre içinde böyle bir eğitim kurumu açma hayalim vardı. Bu hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “Arif Bey’in, 25 yıllık tecrübesini yansıtacağı bu eğitim kurumunun Bandırma’da açılmasını, ilçemizin ekonomik yaşamına da katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık da konuşmasında, güvenlik konusunun özen gerektirdiğine dikkati çekerek, “İyi eğitim görmüş güvenlik görevlileri ülkemiz için büyük önem taşıyor” dedi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Günay da, “İnsan yaşamında beslenmeden sonra gelen en önemli konu güvenliktir” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi birlikte kesildi.  ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı