Demir umutlu

Demir umutlu

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Ârif Demir: "Her geçen gün güçlenerek iktidara yürüyoruz"

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, "Vatandaşlarımızın partimize ilgileri her geçen gün artıyor, minnettarız" dedi.

Hâlen ilçe teşkilatlarına 370 kişinin üye olduğunu belirten Demir, "Geçtiğimiz günlerde partimize, yıllarca jandarma komutanlığının çeşitli kademelerinde başarıyla görev yapan Erdal Sarızeybek'in de üye olmasını memnuniyetle karşılıyorum. Ben de uzun süre jandarma komutanlığı bünyesinde bulundum. Erdek'te de İlçe Jandarma Komutanı olarak görev yaptım. Erdal Sarızeybek ile Hakkari'de birlikte çalışmıştık. Çok değerli bir asker olmasının yanı sıra çok da iyi bir insandır. Üyeliğini partimiz için büyük kazanç olarak görüyorum" dedi.

Aslen Samsunlu olduğunu vurgulayan Demir, "Ancak Erdek damadıyım ve 40 yıldır yaşadığım Erdek'i çok seviyorum. Erdek'in sorunlarının çözümü için çaba harcamaktan da büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

İYİ Parti olarak sık sık Erdekli vatandaşlarla sohbet ettiklerini, kahvehanelerde vatandaşlarla buluştuklarını belirten Demir, şunları söyledi:

"İYİ Parti, ülkemiz siyasetinde denge unsurudur. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener'in önderliğinde her geçen gün güçlenerek, iktidar yolunda ilerliyoruz. İnanıyorum ki, yakın bir gelecekte ülkemizi biz yöneteceğiz."

Erdek Belediye Meclisi'nin çalışmalarını da yakından izlediğine işaret eden Demir, "Erdek'e doğalgazın da gelmesinin, ilçemize yeni bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Şu anda doğalgaz hattının hemen hemen 2/3'ü tamamlandı. Doğalgazın gelmesiyle Erdek'in kış nüfusunun da artacağını düşünüyorum. Şu anda yollarımız biraz bozuk ama buna bir süre katlanmak zorundayız. Bunu geçici bir rahatsızlık olarak görüyorum" dedi. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Demir umutlu
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false