Demir;?Demokrasi sınavı veriyoruz?

Demir;?Demokrasi sınavı veriyoruz?

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, 4. Olagan üstü kurultay dönüşü Bandırma Manşet´e açıklamada bulundu.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir hafta sonu Ankara´da gerçekleşen 4. Olagan üstü kurultayında tam bir demokrasi şöleni yaşandığını açıklayarak, Türkiye´de yeniden demokrasinin tahsisi için verilen çabanın, Meral Akşener genel başkanlığındaki İYİ partide  herkesin gördüğünü söyledi.

 Başkan Arif Demir Bandırma manşet´e yaptığı kurultay değerlendirmesinde;

?783 bin km kare milli-misaki hudutlarımız içinde bulunan 81 il ve 957 ilçeyi temsi eden 1060 delege ulusal bütünlüğümüzün devamı adına 4. ncü olağanüstü kurultayımıza katılarak demokrasiye katkıda bulunmuşlardır.?

?Büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleşen İYİ  parti kurultayında 2 yıllık bir parti olmamıza karşın genel idare kurulu seçimlerine çarşaf listeyle girerek ülkemize örnek teşkil edecek olgunlukta demokrasiye katkı sağlamıştır.?

?Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER genel idare kuruluna aday olan üyelerle ilgili hiçbir işarette bulunmamış delegelerin seçimine saygı duyacağını ve bunun adına da ?Demokrasi? denildiğini önce İYİ partide pek yakında da tüm Türkiye ´de  görüleceğini açıkladı.?

?Demokrasiye örnek teşkil eden kurultayımızda 50 si asıl, 25´i yedek olmak üzere 75 Gik, 11 asıl, 6  yedek olmak üzere 17 merkez disiplin kurulu üyesi seçildi.

Kurultayda Balıkesir ilimizden, İyi parti İl Başkanlığı kurucu üyesi Av.Yasar Meyvacı Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.?

?İYİ parti Türkiye yi yönetecek birikime sahip çekirdek kadrosunu seçmiştir.?

?4. ncü olağanüstü kurultayımızın Partimize ve Türkiye mize hayırlar getirmesi i temenni ediyorum.? Dedi.

İYİ Parti Erdek ilçe başkanı Arif Demir, 4. Olagan üstü kurultaydan çıkan sonuç ve kendilerine tevdi edilen görev ile ilçe bazındaki çalışmalarına yoğunluk vererek gerek ilçe merkezi, gerekse kırsal mahallelerde toplumsal beklentilere yönelik diyaloğ çalışmaları ve üye kayıtlarının devam edeceğini söyledi.

Başkan Demir, İYİ Partiye kayıt olmak isteyenler için partilerinin sürekli açık olduğunu, İYİ parti saflarında yer almak isteyenler için parti tüzük ve kurallarının açık bulunduğunu vurgulayarak sicillerinde problemi olmayan herkesin İYİ Partiye katılabileceğini açıkladı.

/resimler/2019-8/6/1037446855623.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli