Demir´den 25 Kasım mesajı

Demir´den 25 Kasım mesajı

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Demir: ?Kadına şiddet aciz insanların işidir?

Ayni zamanda eski bir asker ve güvenlik uzmanı olan, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, ?Kadına şiddet aciz insanların işidir? dedi.

/resimler/2018-11/27/1833211483354.jpg

25 Kasım´ın Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü olarak kabul edildiğine dikkati çeken Demir, şunları söyledi:

?İyi Parti Genel Başkanımız partiyi kurarken, tüzüğe özellikle kadına şiddet ve cinsel istismar konuları ile ilgili madde konulmasını istemiştir. Tüzüğümüzün 4´üncü maddesinde, üye olma şartları başlığında, kadına şiddet ve cinsel istismar suçlarını işleyenlerin partimize üye olarak bile kayıtlarının yapılmaması hükmü konulmuş olup bu hükme uyulmaktadır. Kadına şiddet, aciz insanların işidir. Türk toplumlarında kadınlarımız hep erkeğinin yardımcısı olarak görülmüş, hatta çoğu zaman gruplarda liderlik görevleri yapmıştır. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk de, ?Ey, kahraman Türk kadını! Sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın´ diyerek kadınlarımızın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ifade etmiştir. Erkeklik, kadına vurmakla değil, onu korumakla gösterilir.?



Anahtar Kelimeler: Demir Kasım mesajı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli