Demir´den Erdek´e mesaj

Demir´den Erdek´e mesaj

İYİ PARTİ Erdek İlçe Başkanı Arif Demir: ?Erdek ve ülkemiz için iyileri yapmayı sürdüreceğiz?

İYİ PARTİ Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, ?Erdek´te beklediğimiz sonucu aldık. Millet ittifakı adayımız Hüseyin Sarı´yı yeniden belediye başkanı seçtirdik. Erdekli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok´un da, Erdek´ten yüksek bir oy aldığına dikkati çeken Demir, şu değerlendirmede bulundu:

?İYİ Parti, henüz iki yaşında olup, Türkiye´yi yönetmeye talip. Erdek´te hâlen 390 üyemiz bulunuyor. Bu süre içinde Erdek´te de aldığımız yoldan çok memnunuz. Hem ülke genelinde, hem de Erdek´te en iyileri yapmanın çabası içinde olacağız. Erdek Belediye meclisinde 9 millet ittifakı, 6 cumhur ittifakı üyesi bulunacak. Mecliste 1 ve 7. sırada partimiz üyesi arkadaşlarımız görev yapacak.?

/resimler/2019-4/2/2048211097496.jpg

47 SANDIĞA İTİRAZ

31 Mart yerel seçiminde, Erdek´teki 47 sandığa itiraz ettiklerini vurgulayan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, ?Balıkesir ilinde, 31.300 oy geçersiz sayıldı. Büyükşehir Belediye Başkanlığını ise millet ittifakı adayımız İsmail Ok´tan 9 bin 25 oy fazla alan cumhur ittifakı adayı Yücel Yılmaz kazandı. Ancak partimiz, ilimizdeki birçok sandığın sonucuna itiraz etti? diye konuştu.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Erdek Demir mesaj
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli