Demiryakan işçisine güçlük çıkartmadı

Demiryakan işçisine güçlük çıkartmadı

Göbel Belediyesi toplu sözleşme görüşmelerini masada çözdü.



Nede olsa Halk adamı
Göbel belediyesinin başarılı ve sevilen Belediye başkanı, Bandırma Eski Halk Eğitim müdürlerinden Tahir Demiryakan geçirdiği rahatsızlığa rağmen işçisinin hak ve hukukunu koruyan tavrı ile bir kez daha çalışan kesimin takdir ve teşekkürünü aldı.

Sözleşme Belediyenin imkânları çerçevesinde Göbel Belediyesi ile sendika üyeleri arasında 12 ay süreyle maaş  artışları üzerinden ücret zammı verildi.
Göbel Belediye Başkanı Tahir DEMİRYAKAN ``Keşke imkânlar daha iyi olsaydı da yaşam standardına göre zam verebilseydik,umarım  verdiğimiz zam işçi arkadaşları memnunun etmiştir.`` dedi.


12 ay süreyle maaş ve artış oranlarının anlaşma ile noktalandığı Göbel`de, İşçilerin eski yevmiyeleri 40.00 TL den 53.00 TL. Çıkarılmıştır. Yevmiyelerine 13.00 TL Seyyanen ücret artışı yapılmıştır, diğer sosyal yardımlarına da küçük artışlar yapılarak sözleşme bir yıllık oldu.

Yıllık artış olarak yüzde 15 zam uygulanan Göbel`de . 1.519,00 TL olan eski Maaşlar 1.740,00 TL. Oldu..

Göbel Belediye Başkanı Tahir DEMİRYAKAN ``İşçime ve memuruma güveniyorum,  Beldemize daha güzel hizmetler vermek için ellerinden gelen çabayı sarf ediyorlar. yapılan toplu iş görüşmeleri artışları ile hizmet kalitemizin yükselerek Göbel halkının beklentilerini daha rahat karşılayacağımıza inanıyorum.`` dedi.

Genel iş Sendikası Bandırma Şube Başkanı Recep KUM da ``Belediye Başkanı Tahir Demiryakan`ın bu yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum. Eski bir Eğitimci ve emek adamı olarak alın teri karşılığını verme noktasında gösterdiği duyarlılık umarız tüm Başkanlarımıza örnek olur.``

Aynı zaman da Göbel Belediye Başkanı Tahir Demiryakan`ın iki Hafta önce ana damarının %` 80 ` in tıkalı olduğundan anjiyo olup stent takılmasından dolayı kendisine Genel-iş Sendikası Bandırma şubesi olarak acil şifalar diledi..


























fikri
20.03.2012 14:23:51
Edincik belediyesinde başkan korktu. işçiler bütçeyi götürür diye. müdürler korkuttu. recep başkan ve işçinin hakkını veren başkan işçiye düşman müdürler.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false