Demokrat platformu Balyalı´yı ağırladı.

Demokrat platformu Balyalı´yı ağırladı.

DYP 19. Dönem Milletvekili Hüseyin Balyalı ?Demokrat misyon bitmez.?

 

Bandırma Demokratlar platformu aylık olağan toplantısında DYP 19. Dönem Milletvekili Maliyeci Hüseyin Balyalı´yı konuk etti.

Hacıyusuf mahallesi öğretmen evi arkasında bulunan Doctor´s et & balık restaurant´ta gerçekleşen buluşmada demokrat platformu 19. Dönem Milletvekili Hüseyin Balyalı´ya büyük ilgi gösterdi.

/resimler/2016-5/25/1252094648511.jpg

Gecenin onur konuğu Balyalı yaptığı açıklamada ?Laik demokratik rejimin dünden bugüne ülke yönetiminde söz sahibi olan isimler gibi kendisinin de Manifaturacı Ali Balyalı´nın 6 oğlundan birisi olarak içinde bulunduğu koşulları yüksek eğitim standarttı ile aşarak Bursa-Diyarbakır ve Ankara defterdarlığından sonra Bakanlık müşaviri olarak görev yaptığı Ankara´da görevinden ayrılarak DYP den Milletvekili adayın olduğunu, yapılan ön seçimde Demokrat misyonun kendisini 2. Sıra Milletvekili adayı yaptığını, ancak halk bazındaki oylamada ?tercih? sistemi oylaması sonucu 20 bin´in üzerinde oy alarak 1ç sıradan Balıkesir milletvekili olmakla kalmayıp, Balıkesir´in siyasi tarihine adını yazdırarak 7 vekilinde kendi partisinden çıkmasına vesile olduğunu vurgulayarak ?Bu onur bana ve aileme yeter, yaptığım hizmetler ortada, bilen biliyor, kimseden diyet beklentim yok, görev yaptığım süre içinde hiçbir düşünceye, hiçbir sermayeye payanda olmadım, halkımın refahı için hizmet vermenin çabası içinde oldum.? Diyerek Demokratlık felsefesinin önemine değindi.

/resimler/2016-5/25/1253187462324.jpg

Balyalı, Demokratlık ruhunun ülke bütünlüğü, huzur, barış, aş ve ekmek kavgası olduğunu, ancak gelinen noktada at izi ile, it izinin karışması sonucu insanların kimin ne niyette olduğunu ayırt etmekte zorlandığını ifade ederek, ?İşte bu noktada Demokratlık felsefesi öne çıkmaktadır, dolayısı ile bu tarihi görevi üstlenen demokrat misyon geçmişte ihtilallerle budanan bir avuç düşüncesi nasıl kartopu gibi büyüyerek iktidara gelmişse, yarında bu düşünceyi iktidara taşıyacak sizin gibi bir avuç demokrat felsefeyi benimsemiş deli yürekler olacaktır.? Dedi.

Demokratların Doctor´s restaurant buluşması daha sonra fasıl keyfi ile devam etti.

/resimler/2016-5/25/1254156526015.jpg



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false