Demokrat Hanımlardan Mavi Kapak desteği

Demokrat Hanımlardan Mavi Kapak desteği

``Her Kapak, Bir adım``Kampanyasına destek verdiler.






Video- Haber-Fotoğraf-                                  Hakan ÇAPAR 

Demokrat partili hanımlar Bandırma belediyesi ile Bandırma Engelliler derneği tarafından sürdürülen ``Her kapak bir adım`` kampanyasına 100 kilo kapak desteginde bulundular.

Bandırma Belediyesi ve Engelliler dernegi tarafından sürdürülen Kampanya ya bir yıl katkı veren Bandırma Demokrat partili hanımlar, Gelinen noktada biriken mavi kapak ları Engelliler derneği Başkanlığına teslim ettiler.

Mavi kapak destegi teslim töreninde konuşan emekli Eğitimci Binnur Yücel, Kampanyanın çok anlamlı ve bir o kadar ulvi davranış göstergesi olduğunu belirterek, Bir yılı aşkın süredir kendilerini öylesine kaptırdıklarını, Artık nerede ise çöplerde gördükleri kapakları dahi almaya başladıklarını söyledi.

Binnur Yücel Demokrat parti hanımları olarak Zehra Ergün, Canan Erdan, Füsun kanpulat ve diger arkadaşları ile birlikte sürdürdükleri bu çalışmayı kampanya sonana kadar büyük bir keyifle sürdüreceklerini söyledi.

Mavi kapak tesliminde konuşan Bandırma Engelliler derbeği başkanı Hüseyin Uçar, bandırma Engelliler derneği olarak, bir yıl önce kurdukları dernek aracılığı ile başlattıkları sosyal projelerin bugün itibarı ile önemli bölümünün hayata geçtiğini belirterek, ``her kapak bir adım`` kampanyasının haziran ayına kadar süreceğini söyledi.

Uçar ; Kapak toplayıp bunları engelli arabasına dönüştürmek insana büyük haz veriyor, Biz bu kampanyada gereken desteği görmenin mutluluğunu yaşıyoruz, Henüz bir yıllık dernek olmamıza karşın kentte yaşayan Engellilerin günlük yaşamını kolaylaştırıcı bir çok projenin hayata geçmesini sağladık burada önemli olan Bandırma Halkının düzenlenen kampanyaya gösterdikleri ilğidir.`` diyerek kampanyaya katkı veren herkeze teşekkür etti.



 




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı