Demokrat Paltformunun, Dursunbeyliler ziyareti.

Demokrat Paltformunun, Dursunbeyliler ziyareti.

Bandırma, Dursunbeyliler sosyal ve Dayanışma derneği yeni yönetimi, Demokrat platformunu ağırladı

Önceki hafta yapılan genel kurul ile Mali Müşavir İsmet Demiraslan ve ekibinin göreve getirildiği Bandırma, Dursunbeyliler sosyal dayanışma ve yardımlaşma derneği bugün İş dünyasının önde gelen isimlerinden Adnan Erdan'ın başkanlığını üstlendiği Demokrat Platformu çevresini ağırladı.

Bandırma, Dursunbeyliler sosyal dayanışma ve yardımlaşma derneğinin Hacıyusuf Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak caddesindeki lokaline kalabalık bir grupla gelen Demokrat platformu sakinlerini, yeni başkan İsmet Demiraslan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette, Demokrat Platformu başkanı Adnan Erdan, aynı zamanda platform üyesi olan İsmet Demiraslan'ın yapısal kimliği ve sosyal bakış açısını, son derece başarılı bulduğunu, yeni seçildiği Dursunbeyliler sosyal dayanışma ve yardımlaşma derneğinde de başarılı olacağından şüphesi olmadığını söyledi.

Başkan Demiraslan, yaşamsal sorunların birlik ve dayanışma içinde çözüme kavuşturularak hazurlu bir toplum oluşturulması noktasında, dayanışmanın önemine değinerek, "Birlik ve beraberlik içinde zorluklarımızı aşacağız." dedi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli