``Demokrat parti dimdik ayakta``

``Demokrat parti dimdik ayakta``

Havran Demokrat parti ilçe Başkanı Mehmet Karaboğa, ``Demokrat misyonda bayrak yere düşmez``

 Havran Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Karaboğa partisinin ilçe başkanlığında basın mensuplarına yaptığı açıklamada Demokrat Partinin şansız bir süreç yaşayarak TBMM deki mevcudiyetini kaybetsede, 1946 dan gelen Demokrat ruhun hala var olduğunu söyledi.

Demokrat Parti Havran ilçe Başkanı Karababa, TBMM`de olmasada, Türkiye de bir çok ilçe ve Beldelerde Demokrat partinin 2009 mahalli seçimlerinde Belediye Başkanlıklarını kazandığını, hepsininde temsil ettikleri makamlarda son derece başarılı hizmetler ürettiklerini kaydetti.

Havran Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Karaboğa Demokrat Partinin günlük, geçici bir heves partisi değil, Çaresizlerin çaresi, Kimsesizlerin kimsesi olarak 1946 dan beri varlığını sürdürdüğünün altını çizerek ``Bu ülke çok parti gördü, şimdi anımsamaya kalksak isimlerini hatırlamakta zorluk duyarız, Oysa Demokrat parti bir misyon Partisidir, Demokratlık bir yaşam tarzıdır. Demokrat olunmaz, Demokrat doğulur.`` dedi.

Demokrat Parti Havran İlçe Başkanı yeni büyükşehir uygulaması ile belde ve köylerinde ilçe mahallesi statüsünde hem ilçe Belediyesi, Hemde Büyükşehir belediyesine oy kullanacağına dikkat çekerek ``Herkes işine baksın vatandaşın AKP ye verdiği kredi bitti, Köylünün elinde ne hayvan, ne de traktör kaldı. Sıra bağı bahçeyi satmaya geldi, Hani nerde tek parti iktidarının ekonomik refahı, refah var elbette ama vatandaşa değil AKP nin içindeki azınlık refahçılara`` dedi.

Demokrat Parti İlçe Başknaı Mehmet Karaboğa AKP iktidarı ile birlikte ülkede tarımın dışa bağımlı hale geldiğini, buna karşın ülke çiftçisi ve üreticisinin kredi borçlanması batağından kendini kurtarmak için elinde avucunda ne varsa satmak durumunda kaldığını söyledi.

Karaboğa mutlu ülke insanı kalmadığını, yaşanan kargaşa ve karışıklığın yurdun dört bir tarafını sardığını vurgulayarak, insanların tıpkı 1946 da olduğu gibi, Ülke adına, Millet adına herşeyini kaybettiğini sandığı anda Demokrat Parti ilkelerine sarılarak yeniden ülkenin ayağa kalkmasını sağlayacaktır.`` dedi.



H.Oral
21.08.2013 17:43:46
İnşallah İstediğimiz gibi dileklerimiz gibi Partimiz Güçlü ve söz sahibi olur

  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli