Demokratlar´dan Oğan´a "HAYIR" desteği

Demokratlar´dan Oğan´a

Demokrat parti Balıkesir İl Başkanı Tamer Alver, Sinan Oğan´ın Bandırma buluşmasına teşkilat başkanları ile birlikte katıldı.

Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanı Tamer Alver, MHP li Sinan Oğan´ın Bandırma programına beraberinde ilçe başkanları ile katıldı.

Alver, doğru hareket noktasının "Hayır" tercihinde birleşmek olduğu referandumda siyasi parti ayrılığı gözetmeksiniz 1915 Çanakkale ruhu ile hareket ettiklerini vurgulatarak, bu referandumun ulus bütünlüğü noktasında var olup, olmama tercihi olduğunu vurguladı.

Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanı Tamer Alver, Bandırma´da konuşan Sinan Ogan´ın milli görüş ve düşünce ışığındaki bilge kişiliğine inandıklarını, güvendiklerini vurgulayarak "Kendisinden aldığımız feyz ile devam eden referandum çalışmalarımız dahada hız kazandı. Bu bilgi ve ayrıntılı donanım ile devam eden çalışmalarımızı sürdürürken, bir taraftanda partimizin genel Başkanı Gültekin Uysal´ın Balıkesir buluşması için program organizasyonu içindeyiz. Umarız engel çıkartmazlar, umarız salon veya meydan talebimiz engellenmez." dedi.

/resimler/2017-3/18/2325446614399.jpg

 Demokrat Parti Balıkesir İl Başkanı Tamer Alver´in, Bandırma pogramına

Savaştepe ilçe Başkanı İsmail Uysal, yönetim kurulu üyeleri Kahraman Toplçuoğlu, Zeki Çetin, İl sekreteri Mustafa Yalazı, İl Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Koçal, Mustafa Tetik,  6 Eylül ilçe Başkanaı Coşkun Suna, Başkan yardımcısı Şükrü Kuzenoğlu, Gönen İlçe Başkanaı Süleyman Karaoğlan ve Yönetim kurulu üyesi Mustafa Güner´de katıldı. 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı