Deneme tahtası gibi

Deneme tahtası gibi

Erdekspor`daki başarısızlığın sırrı sezon başında hazırlanan kadrosunu %50 nin üzerinde değişmesine bağlanılıyor.

Bal lig temsilcimiz Kırmızı beyazlı Sahil efsanesi Erdekspor Şampiyonluk parolası ile başladığı ligde, kalma mücadelesi veriyor.

Ligin dibindeki Çanspor`u 1-0 ile zar zor aşan, arıdından Didim deplasmanında üç puan kaybetmekle kalmayı, pazar günü puan sıralamasındaki yakın rakibi İzaks Gazi Emir spor karşısında gol süz beraberlikle tek puana razı olan Erdekspor`da tehlike çanları çalmaya başladı.

Erdekspor karşılaşmalarını yakından takip eden meşin yuvarlak otoriteleri kırmızı beyazlı ekip`te sezon başında yapılan hataların, deneme tahtasına dönen yeni oyuncu alımlarının seozn artasının geçmesine rağmen hala oturuşmamış olmasına bağlanıyor.

Ligin başında 28 Eylül`de karşılaştığımız ve İzmir`de 1-0 yenildiğimiz İzaks Gaziemirspor`un 1 Şubat Erdek kadrosundaki değişimin sadece 2 oyuncudan ibaret olduğu gözlenirken Erdek`te bu sayının 9 olduğu ve hala deneme yapıldığı görülüyor.

Erdekspor, 28 Eylül İzmir`de İzaks Gaziemir maçı kadrosunda yer alan 18 oyuncudan Abdullah Civelek, Bahadır Altın, Tarık Coşgun, Orçun Akgün, Büelnt Çakmak, Osman Bayraktar, Erdi Çokçalışkan, M. Ali Aksoy, Berkan Ergene ve Ç. Faruk Dursun`dan oluşan 10 ismin 1 Şubat`ta Erdek`te oynanan İzaks Gaziemir kadrosunda yer almayışı, Kırmızı beyazlı ekibin sezon başı ile sezon ortasındaki transfer politikasının iflas ettiği göstergesi oldu.

Bu arada iki müsabaka arasındaki 9 yeni isim pazar günkü listede yer alırken bir oyuncunun pasaport işlemleri nedeni ile sadece idmanlara çıktığı öğrenildi.



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı