Deniz ambulansı geldikçe hayır dua alıyor

Deniz ambulansı geldikçe hayır dua alıyor

Irak, İran, Endonezya, Malezya, elinin değdiği her yere hizmet ve şifa götürmüştü






Siyasi yaşamı AKP ile start alan, ancak alışıla gelmiş vekil profili dışında halkın içinde, Halk için hizmet eden nadir isimlerden birisi olmayı başaran Dr.Turhan Çömez uzun yıllar yurdışında olmasına rağmen kalıcı hizmetleri ile her gün hayır dua alıyor.



Vatandaşa ``Böyle vekil gelmedi`` dedirten Dr.Turhan Çömez`in yaşamsal  önem arzeden kalıcı hizmetlerinden Deniz ambulans`ı hergün Erdek limanına geldikçe bir kez daha hatırlanmasına neden oluyor.




Adalar`dan Erdek 112 acil servis bağlantılı Cankurtaran hizmeti veren küçük ancak güçlü motorları ile hastalarını 20 dakika gibi kısa bir sürede karaya yetiştiren Deniz Ambulansı  nedenli doğru bir tespit olduğu bugün daha iyi anlaşılıyor.


Geçmişte tam teşekküllü hastanelere sevk sırasında bir çok hastanın yaşamını kaybettiği Adalar`da, Deniz anbulansının devreye girdiği tarihten itibaren bir tek can kaybı olmadı.



Yaşamsal
kaygılarda 0 212 444 83 53 numaralı telefondan İmdat isteyen vatandaşlar koordinatları bildirdikleri takdirde içinde doktor ve sağlık personelinin 7/24 mesai verdiği deniz Ambulansı derhal olay yerine hareket ederek hastayı en yakın karaya ulaştırıyor.


Deniz ambulansının karaya ulaştığı noktada ayni özenle telsiz bağlantısı sağlanan 112 kara ambulansı hazır olarak bekliyor.

Özellikle Erdek limanında yüzlerce vatandaşın gözleri önünde cerayan eden yaşam kurtarma adına verilen mücadele her daim hayır dua alıyor.





FİKRİ
23.07.2012 09:02:37
Turhan Çömez gibi vekil daha gelmez o içimizden biriydi geleceğin Başbakanı derken adamın başına örülmedik çorap kalmadı. bölgemize tokiyi Turhan vekil getirdi. Ankara ya giden tüm hemşehrilerini ağırladı ilgilendi şimdiki vekillere bakınca o adamın dibiydi. inşallah tekrar siyasete devam eder.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false