Deniz onu da aldı

Deniz onu da aldı

Gönen, Hasanbey'li genç, Erdek Ormanlı 'da boğuldu.

Erdek, Ormanlı mahallesi Levent Manastırı koyunda meydana gelen boğulma olayında Caner Bozkurt (19) hayatını kaybetti.

Üzücü olay bugün saat 16.00 sularında meydana geldi.

Aslen Gönen ilçesi Hasanbey Mahallesi nüfusuna kayıtlı Caner Bozkurt(19) arkadaşları ile birlikte yüzmek için geldiği Ormanlı, Levent Manastır koyunda boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, fazla derin olmayan bölgede sessizce ortalıktan kaybolan Caner Bozkurt’u aramaya başlayan arkadaşları kısa bir süre sonra sıvı suda boğulmuş olarak cesediyle karşılaştılar.

Olayın jandarmaya bildirilmesi ardından Erdek Cumhuriyet savcılığı Caner Bozkurt’un cenazesini Erdek Devlet Hastanesi morguna nakil ettirerek, hekim kontrolünde ilk inceleme ardından ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa adli tıp kurumuna gönderilmesine karar verdi.

Gönen, Hasanbey’li Caner Bozkurt’un ani ve zamansız kaybı ailesi ve çevresinde üzüntüyle karşılandı. Yakınları olayın ardından Erdek Devlet hastanesine akın etti.

 ----------------Not: Resim ve videolar boğulma olayının gerçekleştiği Levent Manastırı koyunda daha önce çekilmiştir.

 

 

 



ertunc kahraman
11.08.2014 20:05:31
Bende oradaydım. hatta denizden çıkartabilirsiniz biride benim çıkarttıktan sonra çok uğraştım ama olmadı ambulans yerine sahil güvenlikle bot gönderebilir daha erken müdahale imkanı olabilirdi diye düşünüyorum. Başımız sağ olsun toprağı cennet olsun.....

  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli