Deniz Uçağı komedisi

Deniz Uçağı komedisi

Haziran ayının ilk haftasında başlaması muhtemel Bandırma-İstanbul arası deniz uçağı seferleri alay konusu oldu.

Bandırma Ticaret Odası girişimi ile Bursa Büyükşehir Ulaşım AŞ (Burulaş) tarafından İstanbul-Bandırma arasında sefer yapması planlanan deniz uçakları yapılan açıklama ile Haziran ayının ilk haftasında seferlere başlaması gerekiyordu.

Büyük bir sükse ile kamu oyuna duyuru yapılan seferler, ilk günden sekteye uğraması çeşitli spkilasyonlara neden olurken gerekçe olarak iskele vs mazeret gösterilmişti.

İskele peron çalışmaları tamamlanmasına rağmen seferlerin düzenli olarak yapılacağı tarihi bir tülü açıklamayan Burulaş, bu arada Bandırma`dan sonra sefere açtığı Bodrum-İstanbul seferlerini çoktan başlattı ve ardından Erdek Belediyesi ile yapılan görüşme sonucu, Erdek, Avşa, marmara ve Tekirdağ hattına BUDO seferlerini ekleyerek bütük talep görmesine neden oldu.

Tüm bu gelişmeler yaz tarifelerinde rantabl olan hatlar üzerinde gösterilen hassasiyet Bandırma için birtürlü mümkün olmadı.

Ne zaman ki yaz bitti, Burulaş Bandırma Ticaret Odasını arayarak ötelenen Deniz Uçağı seferlerinin başlatılacağı müjdesini verdi.

EK=1;

            DENİZ UÇAĞINDA MUTLU SON

Bandırma İstanbul Arasında Deniz Uçağı Seferleri Başlıyor

Odamızın teşebbüsü ile Bandırma ve İstanbul arasında Bursa Ulaşım Anonim Şirketi (BURULAŞ) tarafından gerçekleştirilecek olan deniz uçağı seferleri başlıyor.

İstanbul’da Haliç ‘e ve Bandırma’da limana inecek olan Deniz Uçağı iki şehir arasındaki mesafeyi 35 dakikaya indirecek. Hafta içi her gün İstanbul’dan saat 09.00 ve 16.00 da, Bandırmadan saat 10.00 ve 17.00 de hareket edecek uçaktan Odamız üyeleri indirimli olarak yararlanabilecektir.

Bandırma Ticaret Odası üye kartı bulunan kişiler 135 TL kart sahibi olmayanlar 150 TL den biletlerini alabilecektir. İlk sefer 15 Eylül 2014 tarihinde yapılacaktır.

Kara, deniz ve demiryolu ulaşımını bünyesinde barındıran Bandırma’nın gelişen sanayisine katkı sağlamak ve alternatif ulaşım hizmetlerini bölgeye kazandırmak için Odamızın girişimleriyle başlayacak deniz uçağı projesinin sanayici ve işadamlarının yanında vatandaşlar tarafından da yoğun bir şekilde talep edileceğini tahmin ediyoruz.   

11 Eylül 20144     Saygılarımla,                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Mehmet Kılkışlı

                                                                                                                   Bandırma Ticaret Odası

                                                                                                                   Yönetim Kurulu Başkanı

    ** Müjdeli Haber, kendisini haber ıformasyon sanan birçok Facebook klevyeşörü tarafından sazanlaşılarak sayfalarına deşifre edilirken, Bandırma Manşet ``Bekle gör!...`` anlayışı ile habere itibar etmedi.

EK=2

Bandırma Ticaret Odası Başkanlığından

 

Bandırma ve İstanbul arasında Bursa Ulaşım Anonim Şirketi (BURULAŞ) tarafından gerçekleştirilecek olan deniz uçağı seferlerinin 15 Eylül Pazartesi günü başlayacağı duyurulmuştu. Burulaş tarafından bugün yapılan açıklamada Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün müsaadesiyle başlayacak uçuşlar için henüz prosedürlerin sonlandırılamadığı, en kısa sürede müsaadenin alınmasıyla uçuşların başlayacağı bildirildi.

 

Bandırma’da yaşanan bu aksaklıktan dolayı duydukları sıkıntıyı dile getiren Burulaş yetkilileri, yaşanan bu durumdan dolayı büyük üzüntü duyduklarını dile getirdiler.

                                                                                                                                            Tarih 12 Eylül 2014

Takdir kamu oyun!...

  Not: Aynı zamanda Marmara Bogazlar Belediyeleri Birliği Başkanı Olan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Adatepe, İstanbul Belediye Başkanlığından sonra, Birliğin başına gelen ilk taşra Belediye Başkanı olarak Hava, Deniz ve Demir yolları ulaşım ağını makro ölçekle ele alarak Bursa`yı Mudanya`dan BUDO ile, Hürriyet Mahallesi Hava meydanından İstanbul`a bağlamakla kalmayıp, İstanbul- Bodrum, İstanbul- Körfez gibi Deniz Uçağı rotasını Bandırma-İstanbul`a çevirdi.

Kardeş Şehir Balıkesir henüs yapılanma açamasında iken mevcut hava ve deniz yollarını Burulaş`a aktarmak için Erdek -Tekirdağ BUDO hattını sefere açtı.

Balıkesir Büyükşehir`in taze başkanı A. Edip Uğur`da bir ay sonra Erdek`e gelerek BUDO`nun sefere başlama kurdelasını kesti !...

Ertesi gün, yandaş yayın organları Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Denize olan karasını rantabl kullanmak adına önemli bir çalışma yaparak Erdek- Tekirdağ seferlerini başlattığını yazdı...

Cin şişeden çıktı...

11 Eylül`de Bandırma`dan İstanbul`a uçamayan Deniz kuşları, 12 Eylül`de yapılan zorunlu açıklama ile bilinmeyen bir tarihe ötelendi. Biz buradayız bekleriz efendim...






  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı