DENİZCİLİK FAKÜLTESİ ARALIK AYI MECLİS GÜNDEMİNDE

DENİZCİLİK FAKÜLTESİ ARALIK AYI MECLİS GÜNDEMİNDE

Denizcilik Fakültesi için, Muhalefeti iktidarı kol kola




Belediye Başkanı Sedat Pekel, kentimizde yapılacak olan Denizcilik Fakültesi Uygulama Binası’ nın yapılacağı yer konusunun Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında görüşüleceğini söyledi.


Bandırma Üniversitesi için önemli bir adım olarak gördükleri Denizcilik Fakültesi’nin hizmete girmesi konusunda Belediye olarak her zaman duyarlı davrandıklarını dile getiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, bundan sonra da aynı duyarlılığın sürdürüleceğini söyledi. 

Denizcilik Fakültesi binası ile ilgili olarak Dekan Prof. Dr. Ramazan Yaman ile ayrıntılı bir görüşme yaptıklarını ifade eden Başkan Pekel,  Uygulama binasının yeri ve ihtiyaç duyulan kriterler hakkında fikir alış-verişinde bulunduklarını söyledi. 
Denizcilik Fakültesi binası hakkında bilgi veren Pekel: “Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Yaman ile yaptığımız görüşmede, Denizcilik Fakültesi Uygulama alanının deniz kıyısında bulunması gerektiği konusunda fikir birliğine vardık.``
``Bu proje hayata geçirilirken Kıyı Kenar Kanununa göre hareket edilmesi gerekiyor.``
``Yapının kıyı ve çevre dokusuna uygun olması ve alt yapı ve üst yapı donanımlarıyla birlikte uzun yıllar kentimize hizmet verecek şekilde projelendirilmesi gerekiyor” dedi. 


Konunun 6 Aralık 2011 Salı günü yapılacak Belediye Meclis Toplantısında da taşınacağını belirten Başkan Pekel, iktidar ve muhalefet meclis üyeleriyle birlikte görüşülmesi gerektiğini söyledi.

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli