Depremzedeler tepeden tırnağa giydiriliyor.

Depremzedeler tepeden tırnağa giydiriliyor.

Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu, azaları ve gönüllü arkadaşları ile deprem bölgesinden Bandırma'ya gelen vatandaşlar için gıda ve giyecek kampanyası başlattı.

Bandırma Muhtarlar Derneği Başkanı ve Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Hancıoğlu Kadın-Der ile birlikte sürdürdüğü deprem bölgesi yardım kampanyasını, şimdi de kente konuk olan depremzedeler için kollarını sıvadı.

Mazlumun odun, kömür, kira, elektrik gibi birçok sıkıntısına yardımcı olması nedeni ile adından “Nur Muhtar abla!..” olarak adına gönüllere nakşeden Muhtar Nur Hancıoğlu deprem bölgesi yardım kampanyası sonrası şimdide Bandırma'da gelen depremzede vatandaşlarımızın kıyafet ve gıda ihtiyaçlarını karşılıyor, onlara konut bulmalarında yardımcı oluyor.

Muhtar Nur Hancıoğlu mahallesinde bulunan Terziler caddesi numara 6 daki esnaf bir komşusunun kendisine tahsis ettiği işyerini “Yardım Oulet”e dönüştürerek burada depremzedelerin gıda ve kıyafet ihtiyaçlarını karşılıyor.

Sosyal yardımlaşma vakfı, azaları ve kendisine her zaman yardımcı olan Hamiyet sever komşularının yardımları ile bir kez daha adından söz ettiren Muhtar Nur Hancıoğlu, “Eş ve dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum… Bizi biz yapan ulvi bir ödevimizi yerine getirmek noktasında bize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Hakları ödenmez, bugün yaşanan trajedi ile sadece maddi manevi değil, psikolojisini kaybetmiş insanlarımız biçare kapımızı geçmişse, bizim yapmamız neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz… Herkesin de aynı düşünce içinde olduğuna inanıyoruz… Biz bugün itibariyle ne mi yapıyoruz? Bize başvuran depremzedelerimiz yine Bandırmalı hamiyetperver bağışladığı ayakkabıdan, kıyafete, çorap, çamaşır, kuru gıda vs ne ihtiyacı varsa karşılıyoruz.” dedi.

Hancıoğlu, Bandırma Kaymakamlığı ile istişare içinde gerçekleştirilen yardım çalışmalarının devam ettiği Haydarçavuş mahallesi, Terziler caddesi numara 6 daki işyerine yapılan bağışların nitelik olarak nelere ihtiyaç olduğunu sosyal medya sayfalarından paylaştıklarını, bu anlamda yapılan bağışların bir anlamda bir elin verdiğini, diğer elin görmediği anlayışla gerçekleştiğini söyledi.



OSMAN VATANDAŞ
15.02.2023 13:32:16
10 Numara insan 10 numara muhtarımız Allah razı olsun ondan.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı