Derbi, Sarper Barış Saka´nın

Derbi, Sarper Barış Saka´nın

Balıkesirspor-Bandırmaspor maçına A klasmanı hakemi

19.02.2017 Pazar günü, TFF 1. Ligi´ne dahil olarak Balıkesir Atatürk Stadı´nda oynanacak maçın hakemleri belli oldu. Saat 18.30´da başlayacak karşılaşmayı, Antalya bölgesinin A klâsmanı hakemi Sarper Barış Saka yönetecek. Saka, ticaretle uğraşıyor.

Karşılaşmanın kıdemli yardımcı hakemliğini Mehmet Şahan Yılmaz yapacak. Şanlıurfa bölgesinin, A klâsmanı yardımcı hakemi olan Yılmaz, öğretmenlik yapıyor.

Maçın diğer yardımcısı hakemi olup, İstanbul bölgesi A klâsman yardımcı hakemliğini yürüten Mehmet Salih Mazlum, mühendislik görevinde bulunuyor.

Karşılaşmada dördüncü hakemliği ise Yiğit Peşin üstlenecek. Ankara bölgesinin B klâsman hakemi Peşin, ilâç sektöründe çalışıyor.

SAKA, MERSİN´DEKİ MAÇI YÖNETMİŞTİ

Balıkesirspor-Bandırmaspor maçının hakemi Sarper Barış Saka, bu sezon, bordo-beyazlı takımın bir maçında daha düdük çalmıştı. 25 Aralık 2016 tarihinde, Sarper Barış Saka´nın yönettiği maçta Mersin İdmanyurdu, Bandırmaspor´u 1-0 yenmişti.

Bu sezon TFF 1. ligde birisi Mersin- Bandırma olmak üzre sadece 3 karşılaşma yöneten Saka, hep ev sahibi ekipleri kazandırdı.

BİR GÖZLEMCİ, ÜÇ TEMSİLCİ

Öte yandan, pazar günü Balıkesir´de oynanacak Balıkesirspor-Bandırmaspor maçında bir gözlemci, üç temsilci görev yapacak. Maçın gözlemciliğini Necdet Erdilek üstlenirken, Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise Faik Demez, Hakan Atasoy ve Ünal Akça yürütecek.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Derbi Sarper Barış Saka
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli