DERBİNİN GALİBİ BALKES 3-1

DERBİNİN GALİBİ BALKES 3-1

Balıkesir`de oynanan A2 karşılaşmasında gol perdesini Bandırma açtı, Balıkesir kapattı. 3-1

A2 ligi 3.grupta mücadele eden Balıkesirspor A2 takımı dün AHP Akademi sahasında derbi maçta Bandırmaspor’u konuk etti. Mücadelenin başında geriye düşmesine rağmen pes etmeyen Kırmızı-Beyazlılar skoru lehine çevirmeyi başardı ve maçtan 3-1 galip ayrılarak derbinin galibi oldu. 3. maçların ardından 7 puana ulaşan temsilcimiz liderliğe yükselmeyi başardı. Balıkesispor’a galibiyeti getiren golleri 18.dakikada Kaan, 29’da Cihat ve 82’de Enes’ten geldi.

Maça hızlı başlayan Bandırmaspor enfes bir golle öne geçti. 12.dakikada kazanılan serbest vuruşta Nedim yaklaşık 25 metreden kaleye müthiş bir şut çıkardı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra toparlanan Balıkesirspor 18.dakikada Kaan ile eşitliği yakaladı. Kısa boyuna rağmen arkadirekte iyi yükselen Kaan skoru dengeledi. 29.dakika cezasahası içinde topla buluşan Cihat yaptığı şık vuruşla Bandırma filelerini havalandırdı ve takımını öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıda da üstün olan taraf kırmızı beyazlılardı. 82.dakika Hilmican’ın soldan ortasını tamamlayan Enes golcülüğünü konuşturdu ve skoru 3-1’e getirdi. Bu golle karşılaşma sona ererken 3 puan Balıkesirspor’un oldu.

MAÇTAN SONRA DOSTLUK YEMEĞİ

Balıkesir-Bandırma A2 maçının ardında her iki takımın futbolcuları ve teknik ekip kulüpte biraraya gelerek yemek yediler. Saha içinde de herhangibi gerginlik yaşanmazken maç sonunda da her iki takım arasında dostluk rüzgarları esti. Geçen hafta Bandırmaspor taraftarı Balıkesispor’un maçına gelerek destek vermişlerdi. Dünde oyuncular sergiledikleri davranışlarla aralarındaki mücadelenin “ezeli rekabet ebedi dostluk” olduğunu  gözler önüne serdiler.

BALIKESİR A2  3-1 BANDIRMA A2

STAD: AHP Akademi Sahası

HAKEMLER: Safa Bozdağ, Hasan Hüseyin Sivri, Ozan Bekar

BALIKESİR A2 : Tunay , Onur, Şerif, Uğur, Emre, Kartal, Hilmican, Kaan, Enes, Cihat, Mustafa Gürler (Tarık)

BANDIRMA A2: Alper, Yiğit, Sergen, Hamdi, Işılay,  Emre, Nedim, Emre Koçak, Samet, Oğuz, Ufuk

GOLLER: Dk 12 Nedim (Bandırma), Dk 18 Kaan, Dk 29 Cihat, Dk 82 Enes (Balıkesir)

HABER : UMUT ÇINAR



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı