Derebeylik mi geldi?...

Derebeylik mi geldi?...

Gönen Ticaret Borsası Başkanı,İbrahim Mutlu adamlarına tutturduğu felçli tokatladı.

Utanç verici olay Gönen`in Tuzakçı mahallesinde yaşandı. Gönen`de kendisini 7 köyün agası olarak adlandıran iş adamı ve Gönen Ticaret Borsası başkanı İbrahim Mutlu, geçirdiği kalp ameliyatı sonrası vücudunun bir bölümüne felç gelen eski Tuzakçı muhtarı Şahin Arabacı`yı adamlarına tutturup, köy meydanında tokat yağdırdı.

Yakışıksız olay dün sabah Tuzakçı köy meydanında yaşandı.

Muhsin Dündar, Berkant Dündar ve Cem Özdemir ile olay yerine gelen Başkan İbrahim Mutlu, hakkında olumsuz söylemde bulunduğu gerekçesi ile eski muhar felçli Şahin Arabacı`yı tutturarak tokatladı.

Yaşanan dramı aynı anda köy meydanındaki kahvelerde oturan onlarca vatandaşta ibretle izlerken, Başkan İbrahim Mutlu`nun ``Ben yedi köyün agasıyım, hakkımda kim ne söylerse dilini kopartırım.`` demesi olay ve gelişmeleri izleyen vatandaşlar tarafından ibretle seyredildi.

Tuzakçı meydanında yaşanan, yakışıksız saldırı sonrası bir açıklamada bulunan eski muhtar Şahin Arabacı,``Mutlu`nun geldiği makamlardan biz çoktan geçtik, Muhtarlık yaptım, Demokrat parti Gönen İlçe Başkanı, Mahalli idareler yönetim kurulu ve Sulama Birliği yönetim kurulu üyeliklerinde bulundum, toplum hizmetine soyunan kimseler, tehdit ve zorbalıkla koltuklarında oturamaz, hakim olan sevgi ve hoşgörüdür.`` dedi. 

Olayın gördü tanıkları, Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu`nun adamlarına tutturarak tokatladığı felçli eski köy muhtarı Şahin Arabacı için sölevden öte eski hesapların görüldüğü şeklinde yorumladıkları görüldü.




ali
18.08.2014 11:18:04
aglık savunmasız bir adamı tokatlamakmı acaba hayret

altay turan
18.08.2014 19:44:35
neden adli makamlara kolluk kuvvetlerine başvurmamış muhtar hukuk var sonuçta

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false