Derin hüzün

Derin hüzün

Kartalgücü'nün iki genç oyuncusu geçirdikleri Motor kazası ardından yoğun bakımda

Bandırma Aşağı istasyon TMO işletme kavşağı civarında meydana gelen motor kazasında, yaralı olarak Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Ali Yusuf Abakuş(16) ile arkadaşı Yağız Çomak (16) yoğun bakıma alındı.

Büyük üzüntü ile karşılanan motor kazası 20 Ağustos Cumartesi günü saat: 18.00 sularında meydana geldi.

Bandırmagücü altyapısından, sevdikleri renk olan siyah beyazlı Kartal gücü'ne geçen iki genç yetenek Kaleci Ali Yusuf Abakuş (16) ile Yağız Çomak (16) yeni düzenlenen Atatürk Bulvarında motor ile seyrederken TMO işletmesi kavşağı çevresinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu tretuvar'a çarpmak sureti ile geçirdikleri kaza sonrası ağır yaralandılar.

Kaza yerine gelen 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilen iki genç futbolcu, hemen yoğun bakıma alındılar.

Ali Yusuf ile Yağız'ın Bandırma Eğitim ve Araştırma hastanesindeki ilk müdahalelerinde Ali Yusuf Abakuş'un durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Yağız Çomak'ın durumunun hayati tehlike arzetmediği öğrenildi. 

Kartalgücü'nün iki genç yeteneği Ali Yusuf ve Yağız'ın beklenmedik kaza ile yaralanmaları, ailesi, sevenleri ve futbol dünyasında üzüntüyle karşılandı.



Mustafa Abakuş
22.08.2021 16:53:48
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yusuf'um güzel yüzlü yeğenim

Anahtar Kelimeler: Derin hüzün
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli