Dersini çalışmış

Dersini çalışmış

Erdek Belediye Başkanı Sarı´dan eğitime katkı

Erdek belediye başkanı Mim. Hüseyin Sarı ihtiyaçlarını karşıladığı Ocaklar İlk ve Ortaokulu, okul aile birliği tarafından plaket ile taltif edildi.

/resimler/2019-3/5/2222138479743.jpg

Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı, Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Balıkesir Milletvekili Namık HAVUTÇA, Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Başkanı Metin UYSAL, İyi Parti Erdek İlçe Başkanı Arif DEMİR, Erdek Ticaret Odası Başkanı Özlem SARI ve Belediye Meclis Üyeleri bugün Ocaklar İlkokulu ve Ocaklar Ortaokulu´na gerçekleştirdikleri ziyarette takdir ve teşekkür aldılar.

Ziyaret kapsamında; Okul aile birliği yönetimi ve öğretmenleri, Belediye Başkanı Mim. Hüseyin SARI´ya Ocaklar İlkokulu ve Ortaokulu´nda eskiyen sıraların yenileri ile değişimi, okulun boya ve badana işlemlerinin gerçekleştirilmesinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.

/resimler/2019-3/5/2224369888760.jpg

 

Başkan Sarı, eğitim ve kültürün insan hayatındaki yerininönemine değinerek "Bizim zamanınızda bu denli olanaklar yoktu, Tarihi Atatürk ilkokulunun dili olsada konuşsa, biz tüm bu olumsuzluklara rağmen ulaşabildiğimiz son noktaya kadar eğitimimizi sürdürdük, şimdi yeniden başlasam sil baştan yeniden okurum, duvarda asılı dursa´da diploma önemli." dedi.



Anahtar Kelimeler: Dersini çalışmış
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli