Derya gibi aktı gitti.

Derya gibi aktı gitti.

Kan kanseri mücadelesinde başlatılan kampanya ile büyük destek bulan Derya Güneysu Zeren sevenlerine veda etti.

Bazı ulusal televizyon kanalları ile bölge belediyelerinin yaşam mücadelesinde başlattığı kan ve ilik bağışı kampanyasına destek verdikleri genç anne Derya Güneysu Zeren bugün konuğu musalla taşında sevenlerinden helallik alarak hakka yürüdü.

/resimler/2016-8/24/2317489463277.jpg

Bir çocuk annesi Derya Güneysu Zeren (33) uzun süren yaşam mücadelesinde ortaya koyduğu kararlılığı ile hastalığına karşı dik duruşu toplum katında büyük destek almasına neden olmuştu.

Derya Güneysu Zeren, önceki akşam tedavi gördüğü İstanbul´daki hastanede vefat etmesi üzerine Bandırma´ya getirilerek özel hastane morguna alınmış, Avusturalya´dan gelmesi beklenen ailesi için cenazenin Çarşamba günü kaldırılmasına karar verilmişti.

Derya Güneysu Zeren, bugün öğle namazı öncesi getirildiği Haydar Çavuş Camii avlusunda sevenleri ile son kez buluştu.

Sunullah mahallesindeki komşuları, Gönen Buğdaylı´daki anne tarafı akrabaları, Rize Güneysu´dan gelen baba tarafı yanı sıra Bandırma´da kendini tanıyan ve seven yüzlerce seveni, dostu, arkadaşı ile son kez vedalaştı.

Eşi Av. Ceyhun Zeren, Annesi Ayşe, Babası İbrahim, Kardeşleri Barış ve Mehri Güneysu ile kızı Seden´in taziyeleri kabule başladıkları Haydar Çavuş Camii bahçesinden, Kabrine uzanan yolda gözyaşı ve hüzün vardı.

Zamansız veda Derya Güneysu Zeren´i hayatının baharında sevenlerinden ayırması bir kez daha yüreklerde derin bir iz bıraktı.

/resimler/2016-8/24/2332545262322.jpg



Anahtar Kelimeler: Derya aktı gitti
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli