DEVA "Köylü esaret altında"

DEVA

Ekonomik kriz iktidar ortaklarının sesini soluğunu keserken, Kırsalda DEVA'nın topuk sesleri gündem belirliyor.

Yem, Mazot ve Gübre fiyatlarının önü alınamadığı krizde iktidar partilerinin sokağa çıkacak yüzü kalmazken, Siyaset dünyasının yeni umudu DEVA'nın ekipleri 7/24 lük mesai ile vatandaşın derdini paylaşıp  çözüm önerileri ile gönül yapıyor.

Siyaset arenasının başarılı ismi Demokrasi ve Atılım Partisi ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir akşam 10 araçlık konvoy ile kırsal Ömerköy ve Erikli mahallelerini ziyaret ederek, üreticinin dertlerini dinledi.

Kümes hayvanları uzmanlığı ile yaşamı köylü, çiftçi ve hayvancılıkla uğraş veren insanların içinde geçtiğini kaydeden Deva Başkanı Ayşegül Özdemir, ekonomik krizin aşılması noktasında yapılması gerekenin tarım ve hayvancılıkta daha çok üretimin olduğunu söyledi.

Mazot ve gübre zamları ile çiftçilikten, yem zamları ile hayvancılıktan uzaklaşan üreticinin yanında olan DEVA'nın çözüm önerileri ile köylüyü, çiftçiyi, hayvancılığı kurtaracak tarım ve hayvancılıktaki politikalarını belirleyen programlarının hazır olduğunu vurgulayarak, bu anlamda partileri tarafından hazırlanan programların basılı broşürleri dağıtıldı.

Ömerköy'de Muhtar Murat Karaca, Erikli'de Recep Şahin ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan DEVA partililer kırsal mahallelerde geçimini çiftçilik ve hayvancılıkla sağlayan üreticilerin ürettiği süt'ün ise su'dan ucuz olmasının anlamını, anlamadıkları kaydedildi. 

DEVA ilçe Başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, ekonomik krizin doğru reçetesinin Ali Babacan gibi ekonomi mimarı bir liderin ülke yönetiminde söz sahibi olmasından geçtiğinin altını çizdi.

DEVA başkanı Özdemir, "Meyve veren ağaç taşlanır, bugün parlomento'da henüs grubu olmamayan DEVA'ya karşı uygulanan Mombing'in küçük ayak oyunları ile bizi dahi etkileme hesapları bulunuyor, ancak hiçbir zorluk inandığımız yolda başımız dik olarak yürümemize engel olamayacaktır." dedi.

DEVA Bandırma ilçe başkanlığının kırsal mahalle programlarındaki etkisi, üye kayıtlarına da etkisi oldu. Son günlerde süre gelen üye kayıtlarında önemli artış kaydeden DEVA'da "Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur" diyerek alan çalışmalarının karşılığı olarak tanımlandı.



Anahtar Kelimeler: "Köylü esaret altında"
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı