DEVA olmak için geldiler

DEVA olmak için geldiler

Demokrasi ve Atılım Partisi "DEVA"nın Bandırma gündemi, Cumhuriyet alanında klarnet resitali yapan engelli Hayati Kırkış'tan geçti.

Yeni kurulun partilerin il ve ilçeler bazında örgütlenme çabaları sürerken, Balıkesir'de İl ve ilçe teşkilatlanmasını tamamlayan Demokrasi ve Atılım Partisi "DEVA"nın halka dokunma noktasında hazırladığı programların bir yenisi bugün Bandırma'da gerçekleşti.

DEVA Balıkesir il Başkanı Av. Kemal Aydemir beraberinde Bandırma ilçe başkanı Dr. Ayşegül Özdemir, Erdek ilçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu arkadaşları ile gerçekleştirdiği Bandırma programında yolu Cumhuriyet alanın ile kesişince, Alanda klarnet resitali yapan engelli Hayati Kırkış'ı görmeden geçmedi.

Av. Kemal Aydemir başkanlığındaki DEVA ekibi kalabalık bir grupla geldiği alanda Engelli Hayati Kırkış'ın resitalini izledi. İstek talebinde bulundu ve teşekkürü ardından klarnet kutusuna bıraktığı bir miktar para, tüm DEVA ekibi tarafından aynı incelikte tekrarlanarak tebessüm ve eğilen başlarla yapılan selamlamayar üstad Hayati Kırkış'ın gözlerindeki pırıltılarda karşılık buldu.



Anahtar Kelimeler: olmak geldiler
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı